Dobbelkonsert: Storbekken/ Håkanes/ Tillung + GRAFF / ROSSEBØ

[Bilde]
Dobbelkonsert:
1) Ballader og viser- skjemt og alvor:
Eli Storbekken,
Halvor Håkanes,
Irene Tillung trekkspill

2) GRAFF / ROSSEBØ
Marius Graff (Gitar, banjo, vokal)
Olav Christer Rossebø (fele og mandolin)
_________
1) Dette er en konsert som tar publikum med på en tidsreise fra middelalderen til viser som er komponert i nyere tid. Natur og miljøskildringer, legendeviser, dramatiske hendelser og humoristiske stevleiker – med humør og snert. MER INFO: bidrobon.no/Storbekken-Haak…

2) GRAFF /ROSSEBØ spiller Bluegrass Old Time musikk og har gjennom mange år gått i dybden på disse sjangrene bla i USA.Marius Graff er bla fast gitarist med Marit Larsen og Lillebjørn Nilsen og Olav Christer Rossebø er utdannet fra NMH og spiller bla i Earlybird Stringband og Bergen Mandolinband. Hør musikk: soundcloud.com/graff-rosseb

Velkommen på hyggelig intimkonsert på bidrobon, Biermannsgården. Kaffe og snacks både først og i den lille pausen mellom bandene.
Prisen er kr. 50 som betales med små penger ved ankomst. Dørene åpner 20 minutter i forkant – altså 17.40 – og så starter spillingen presis kl 18. Fint at det er såpass tidlig på en lørdag? Velkommen!

Konsert nr. 198 i serien bidrobon.no arrangert av Drivhuset drivhuset.org med støtte fra Norsk Kulturråd og Bydel Sagene.

Legg til ekstern kalender…