MUSIKKFORUM - FILMMUSIKKENS TRENDER OG BEVEGELSER med filmjournalist Thor Joachim Haga og komponistene Gaute Storaas, Knut Avenstroup Haugen og Ginge.

Montages-filmskribent og filmmusikk-kjenner Thor Joachim Haga vil snakke om internasjonale trender og retninger i filmmusikk de siste tyve årene. Det vil bli vist filmklipp med musikk fra noen av de største internasjonale komponistene: Hans Zimmer, John Powell og Thomas Newman. Hagas betraktninger følges deretter opp av et panel med filmkomponistene Gaute Storaas (Dom Över Död Man, Elias), Knut Avenstroup Haugen (Age Of Conan, Jul i Flåklypa) og Ginge (Den Brysomme Mannen, Julekongen). På bakgrunn av egne eksempler og erfaringer vil panelet blant annet snakke om det vanskeligste og viktigste når man skal sette musikk til levende bilder. Møt opp og få et mer bevisst forhold til filmmusikk – for du ser vel på film? Velkommen!

MUSIKKFORUM PÅ FACEBOOK

[Bilde]


Musikkforum er Norsk Komponistforening og NOPAs felles faglige forum med målsetting om å skape større bevissthet og engasjement rundt komposisjon, tekst og beslektede temaer innenfor musikk. Musikkforum er gratis og åpent for alle.

Legg til ekstern kalender…