NRWY+TYYL!@THECROSSROADCLUB

Det er nytt år, det er nye mogelegheiter, det er laurdag, det er konsert, it’s dark outside and we’re wearing sunglasses. Ta deg ein tur på Krøsset!

nrwy
De som liker vrengete gitarer ispedd litt country og litt 70-tallsrock kommer til å like nrwy. Kvintetten leverer helfrekke melodilinjer med deilige harmonier, dundrende trommer og freidige gitarsoloer. Med referanser som Neil Young, Fleetwood Mac og Wilco så kan det bare bli bra. nrwy har de siste to årene spilt mye både innen- og utenlands, men de trives best i Oslo.

Med åpenbare referanser til amerikansk rock, falt det seg naturlig for nrwy å ta turen til Austin, Texas, for å spille inn debutalbumet «negatives». Plata er nå ute på vinyl, og er ifølge anmelderne verdt noen gjennomlyttinger.

TYYL!
TYYL! er attende med nytt materiale! Etter to fullengdarar og ein EP har dei bite seg fast som eit undergrunnsband du ikkje bør gå glipp av. Fullendte melodiar og fengande riff gjer TYYL! til eit av Norges beste rockeband, og eit liveband som leverar varene, kvar gong.

Aldersgrense: 20 år

Legg til ekstern kalender…