Shyfinger Meets Electra

GOYO presenterer: Shyfinger Meets Electra
soundcloud.com/shyfingermee…

Låtskriver og primus motor Marius Christoffer Karlsrud har sammen med Robert James Gray Lægreid (vokal, gitar, perkusjon), Jon Fosmark (trommer, backing), Eirik Kjos Fonn (bass, backing, tangenter), Simen Formo Hay (gitar, backing), Håkon Brunborg Kjenstad (fiolin, backing, banjo, zither) og saksofonvirtuos Tobias Johannes Pfeil snekret en skive som med sin halvt glovarme, halvt iskalde hånd tar deg med gjennom et poetisk og eksperimentelt landskap.

Når norske band går på scenen går det ofte enten til helvete eller til himmels. Om ikke dette er en av himmelfarerne, blir jeg meget overrasket. Bandet er ikke akkurat viden kjent, men det er det overhodet ingen grunn til. Gutta trakterer musikk som om det var det mest naturlige i verden, uten at lyden får et klamt flinkispreg. En halvprogga eksperimentell indiepsychplate med soul- og funkreferanser av ypperste klasse er det vi får servert.

Det selvtitulerte åpningssporet har et fabelaktig introduksjonspreg med seig, tropisk Hawaii-gitar og masse tremoloeffekt. En av de absolutt feteste saksofoninntredelsene jeg har hørt gjør seg bemerket etter to og et halvt minutt. Allerede her befinner et av platas desiderte høydepunkt seg. Det kirkelige og episke er representert i den Donovan-aktige monologen som i siste halvpart av låta er preget av.

hele texten på: www.musikknyheter.no/record…

GOYO resident Kenan Dzanic
www.facebook.com/goonyourown

Forsalg: 100.-
Dør: 120.-

Legg til ekstern kalender…