BENEA REACH FOR SISTE GANG I OSLO!

Etter ti år med kompromissløs leveranse av banebrytende og innovativ metal inviterer Benea Reach til sin siste Oslogigg. Foruten alt en god fest innebærer, er det duket for en god dose overraskelser og gjesteopptredener samt låter fra arkivet som ene og alene hentes frem for anledningen.

Benea Reach reiste seg fra asken av det legendariske hardcorebandet Selfmindead, hvor trommeslager Marco og vokalist Ilkka ville dra ting i tyngre baner enn tidligere. Etter et par år med raffinering av uttrykk og besetning kom deres debut “Monument Bineothian” i 2006, etterfulgt av “Alleviat” i 2008 som begge hanket inn hver sin Spellemannsnominasjon.
Etter omfattende turnering i inn- og utland gikk de i 2011 igjen i studio med legenden Tue Madsen, som resulterte i tredje album “Possession” som kom ut først i 2013 etter et år med unødvendig venting.

Bandet fremstår som mer virilt, energisk og brautende enn før, og lover å gi alt i en siste feiring.
www.beneareach.com

Support:
Beaten To Death

Grindcore innovatørene i Beaten To Death er kanskje det mest hardtslående som har dundret ut av Oslo-undergrunnen siste årene. Med en nærmest dogmepreget filosofi når det kommer til å lage plater, og en like rett frem holdning live, skaper de bølger blant internasjonalt presse hver gang de svinger med slegga.

Skiva “Dødsfest!” kom tidlig i oktober, og er en tettpakket bombe av rent adrenalin, buldrende trommer og 45 veivalser stappa fulle av fete riff som er over på knapt 20 minutt.
Dette er pur underholdning fra første anslag.

Legg til ekstern kalender…