DRM KLK og Equicez

(Klippet fra Rockefeller.no)

Med sjangertro utgivelser og bejublede konserter har DRM Klikk for lengst markert seg utenfor Drammen. Ormstunge, Ole O og Phreske Phred har blant annet jobbet med produsentene Tommy Tee, Jester og Adonis, og levert en av de sterkeste rapskivene i 2013, Ord. Dette er hip-hop sånn det skal være, med harde beats og flows i sentrum. Rein maggi, rein ruttine. Trioen har utviklet et tight og energisk sett, og ser nå frem til å snik-ektifisere John Dee!

Deres seneste album Ord (MRD Musikk) ble tatt godt i mot av nye og gamle fans og er tilgjengelig i iTunes, Spotify, WiMP og Musicnodes. DRM Klikk ble dannet i 2008 og gruppa lanserte sitt debutalbum ÆØÅ i 2011 (MTG Music). Gutta er også aktive som dommere og deltakere i battle-rap serien Skeez TV på VGTV, hvor Ormstunge har blitt en favoritt.

De negative kidsa i Equicez som sverga på at de skulle være barnslige mennesker så lenge de levde er tilbake. Og jada, også de vokste opp til slutt, men så mye mer positive har de ikke blitt. Dette er ikke glad-rap. Det er danse-med-djevelen. Det er darkness. Stagediving ut i moshpits. Det er tilbake til før i tida. Da rap fortsatt var hardcore .Equicez slapp Stage Of Extinction i Mai 2013, nesten nøyaktig ti år etter de slapp den legendariske State of Emergency – Generation Equiz på Pass It Records.

Med oppfølgeren viste Equicez at de ikke har tenkt å gå noe stillere i dørene denne gangen enn de gjorde for ti år siden. Etter et soloalbum hver, er både Axel og Zobon mer sultne enn noensinne. Enhver som har sett Equicez live etter ”comebacket” i fjor, kan bekrefte at gutta leverer 100%, med et av de mest energiske showene i norsk hip-hop. Selv om EQ spiller med et klassisk ”hip-hop oppsett”, med DJ, og to rappere appellerer de likevel til mye mennesker utenfor hip hop miljøet. Skatere, punkere hip-hop folk & metal fans er alle like vanlige på en Equicez konsert. Så nå rydder vi bort bløtkaka og partyhattene fra barneselskapet. Skrur opp volumet. Plukker fram litt godt gammeldags samfunnshat, en dæsj støy og to porsjoner bråk. For nå smeller det. Stage Of Extinction * Force Majeur finner du i iTunes, Spotify, WiMP og på CD og vinyl hos Platekompaniet.

Torsdag 6. februar blir med andre ord en kveld for alle musikkelskere som liker det brutalt og ærlig!

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.

Legg til ekstern kalender…