Classic Album Sundays oslo presenterer: Susanna And The Magical Orchestra - List Of Lights and Buoys

Søndag 2. februar
Kampen Bistro
Klokka 18.00 – 21.00

I 2004 slapp Rune Grammofon debutplata til duoen Susanna And The Magical Orchestra – List Of Lights and Buoys. Plata kom til oss som et friskt og ja, magisk pust! List Of Lights And Buoys er et skattekammer av egenarta og rørende elektronisk pop. Kombinasjonen av Susannas sterke og tilstedeværende stemme, og Morten Qvenilds egenartede tempo og prestasjoner på keyboard, i møte med produsenten Andreas Mjøs (Jaga Jazzist) og etterhvert med Helge Sten på laget, har skapt et et album som fortsatt sprenger grenser på en stillferdig måte. Dette er et album av de sjeldne, som gir oss følelsen av at noe er kommet på riktig sted til riktig tid, og som faktisk har sitt helt egne lydunivers. Et univers som gjør at du aldri går lei plata, og som er det som så mange andre flotte plater alikevel ikke finner, prikken over i`en! Høydepunkter inkluderer låter som Dolly Partons klassiker Jolene, Sweet Devil, Who Am I, Believer, Hello og Baby. Vi er nok ikke de eneste som har utvikla et lyttende kjærlighetsforhold til plata..

Kveldens program:

Dørene åpner klokka 18.00 og vi vil spille musikk som på en eller annen måte er relatert til plata. Klokka 19.30 introduserer Simon Stranger plata og vil sammen med Susanna og elin øyen vister, holde en uformell samtale om skapelsen, utgivelsen og mottakelsen av plata. Vi vill også høre fra andre stemmer involvert i plata, som Morten Qvenild!

“Absolutely brilliant debut release from young Norwegian duo consisting of Susanna Wallumrød (vocals) and Morten Qvenild (keyboards). Nine beautiful low key original songs plus highly personal interpretations of Dolly Parton«s “Jolene” and Leonard Bernstein«s “Who Am I” makes this one of the strongest Norwegian debut releases in a very long time. If you´ve heard “Believer” (also included here) from “Money Will Ruin Everything” you know what to expect. Produced by Andreas Mjøs (Jaga Jazzist) and Deathprod."

Tracklist:
01 Who Am I (Leonard Bernstein)
02 Jolene (Dolly Parton)
03 Turn the Pages (Morten Qvenild9
04 Friend (Susanna K. Wallumrød)
05 Hello (Susanna K. Wallumrød)
06 Believer (Susanna K. Wallumrød)
07 Sweet Devil (Susanna K. Wallumrød)
08 Baby (Morten Qvenild)
09 Time (Morten Qvenild)
10 Distance Blues and Theory (Dorothy Parker/Susanna K. Wallumrød)
11 Go (Morten Qvenild)

Billetter kjøpes i døra eller reservers på sms 94297846 eller på epost [email protected]

Legg til ekstern kalender…