Kristian Skylstad - Åpen forelesning

Oslo Fotokunstskole inviterer til åpen forelesning med Kristian Skylstad. Januar 2014 presenterte Osl Contemporary Skylstads arbeider i separatutstillingen “Avid Aberrations”. I 2011 ferdigstilte Skylstad sin første fullengdes film Violence of Silence. Filmen utforsker reisen som fenomen og de ulike mekanismene som styrer de valg man tar som reisende. Filmen forsøker å gi et bildet av det som rører seg på undersiden av den moderne turistindustri, og har bl.a. hentet inspirasjon fra Albert Camus sine tekster. Skylstad har i tillegg vært med å etablere og drive flere kunstnerstyrte visningssteder i Oslo (NoPlace, Dollhouse, TAFKAG og Galuzin Gallery).

Hver onsdag inviterer Oslo Fotokunstskole aktive kunstnere og fotografer til å holde en forelesning om sitt sitt eget kunstneriske virke. Onsdagsforelesningen er åpen for alle som ønsker å delta og krever ingen forhåndspåmelding.

Du finner oss i Waldemar Thranes gate 84 (ved Alexander Kiellands plass). Ring på døren så åpner vi for deg. Forelesningene starter 12:15 og varer til ca. 13:45. Velkommen!
Se liste over alle onsdagsforelesningene her.

Legg til ekstern kalender…