Kalenderen for søndag 30. desember 2007

  • 11:00 Utstillinger på Teknisk museum i julen, Norsk Teknisk Museum

    Teknisk museum er et samtids- og historisk museum for teknologi, industri, vitenskap og medisin. Her finner du 14 spennende og interessante utstillinger fordelt over fire etasjer, samt aktiviteter og demonstrasjoner for hele familien. Spennende skoleopplegg i ukedagene, basert på læreplanen. Morsomt aktivitetsprogram hver helg. Føl klimaendringene på kroppen i vår nye klimautstilling: Klima X! Egne åpningstider og aktiviteter i julen. Les mer på www.tekniskmuseum.no. Velkommen!

  • 11:00 For barna: Julemoro på Teknisk museum, Norsk Teknisk Museum

    I julen skjer det spennende saker på Teknisk museum! Bli med på juleaktivitetsbord og lag badesaltbomber. Prøv deg i trange, mørke Lille Klaus. Bygg legorobot og legg ut på oppdraget Mission Mars. Ta et nybegynnerkurs i stjernetitting eller se en flammende kjemidemonstrasjon! Og føl klimaendringene på kroppen i vår nye klimautstilling Klima X! (Barn kun i følge med voksne. Barn under ca. 4 år må trilles eller bæres.) Egne åpningstider hele julen. Les mer på www.tekniskmuseum.no. Velkommen!

  • 20:00 ODDPOPP og PTSJ, Sound of Mu

    KONSERT PÅ SOUND OF MU 30.12.07 ODDPOPP og PTSJ kl: 20.00 Oddpopp spiller fengende og tilbakelent Pop/Rock med sterke amerikanske tilbøyeligheter, og har på det siste albumet ,a handful of sand, ett tidløst sound med blues og soul nerve. Odd Johansen er singer-songwriter og spiller gitar, munnspill og piano. I kveld blir det solo konsert, også med smakebiter fra kommende album. p t s j p t s j eller Per Trygve Stevik Johnsen har siden 1982 vært musiker og komponist i en rekke sammenhenger og …

  • 21:00 Bonk, Last Train

    Bonk har, som du kanskje har fått med deg, endret besetning siden forrige skive. Dagens trioformat sto for en knallkonsert hos oss i sommer og vi så ingen annen løsning enn å invitere dem tilbake i jula. Siden sist har de blant annet vært en lengre turné i Amerika. Dermed kan du forvente et Bonk i superform på Last Train. Dette blir en perfekt avslutning på årets romjulsprogram, som kommer til å kile både i rockefoten og i mellomgulvet.

  • 21:30 Frank Znort Quartet, BLÅ

    Rund av helgen med jazz hver søndag Lykkehjul og loddsalg. Premie: forrige helgs konsertopptak på CD + selvsagt jubel og applaus! Ta med deg rockefot, og penger til en øl og et lodd. Så er du med på festen! Nå på sommeren spiller de første sett ute ved elva