Kalenderen for mandag 14. november 2016

 • 10:00 Hanne-May Scheen – «Herbarium», Galleri Norske Grafikere

  Hvor går grensen mellom det vi kaller likt og det vi kaller ulikt? Det er dette som danner den tematiske rammen rundt utstillingen Herbarium av Hanne-May Scheen. Gjennom en rekke grafiske arbeider som varierer i motiv og teknikk presenterer Scheen en kunstnerisk bearbeidelse av denne dyptgående problemstillingen.

 • 16:00 United Against Hate, USAs ambassade

  Peaceful demonstration “United Against Hate”

  EVERYBODY is invited, whether you could vote or not, this affects
  us all. Please bring a light with you as it will get dark and it will unite us.

 • 17:00 Avslutning av antipodes café i DEG15, antipodes café

  antipodes café avslutter okkupasjonen av byggeplassen Dronning Eufemias gate 15 i desember 2016. Dette feires med daglig program ut november, gratis kaffe til alle, og åpen dør kanskje 9-21 hver dag.

  Ta turen før vi går i hi på en ny byggeplass over vinteren.

  Klikk for daglig program →

 • 19:00 Øya Open pres. Sampha (UK) + Supp: Kelsey Lu (US), Parkteatret

  Britiske Sampha Sisay havnet på radaren allerede i 2011, da han sang duett med Jessie Ware på låten «Valentine» og bidro med sterk vokal på SBTRKTs debutalbum. Da sistnevnte spilte på Øyafestivalen året etter, var Sampha med som vokalist og intstrumentalist. Siden har han gjort seg bemerket gjennom samarbeid med blant andre Drake, FKA Twigs, Kanye West og helt nylig Frank Ocean, både som gjestevokalist og produsent.

 • 20:00 MirQuizen, Mir

  Quizmaster Thomas Jovin inviterer hver mandag til hyggelig og uforutsigbar quiz. Her kan alle svarene på noe, og alle temaer kan dukke opp. Untatt sport såklart. Vinnerlaget får premie!