Kalenderen for torsdag 22. desember 2016

  • 10:00 Juleutstilling Galleri Purenkel på Grünerløkka, Galleri Purenkel

    Handle lokalt på Grünerløkka! Maleri, skulptur og kunsttrykk av en knippe varierte kunstnere finner du på årets juleutstilling. Unike julegaver for enhver smak.

  • 11:00 The Missing One, Office for Contemporary Art Norway

    “The Missing One” kuratert av research-kurator ved Asia-avdelingen ved Tate Research Center Nada Raza, er en intergenerasjonell utstilling som presenterer kunstverk fra Bangladesh, India, Pakistan og Sri Lanka. Med science fictionens troper og teknologi som tematisk utgangspunkt, anskueliggjøres utstillingens perspektiver i et maleri fra 1922 av G. Tagore med klare referanser til sci-fi-fortellingen “The Missing One” av J.C. Bose. Utstillingen ble først produsert av Dhaka Art Summit i 2016.

  • 11:00 Juleutstillingen er i Kunstnerforbundet, Kunstnerforbundet

    Lørdag 26. november kl. 12 åpner JULEUTSTILLINGEN 2016 i Kunstnerforbundet.

    Søndag 27. november kl. 14 blir det en danseforestilling i utstillingen vår ved Grums-visiting som del av Kunst i Kvadraturen Festival.

  • 12:00 Los Angeles – A Fiction, Astrup Fearnley Museet

    Med utstillingen “Los Angeles – A Fiction” bringer Astrup Fearnley Museet L.A. til Oslo! I utstillingen presenteres 34 kunstnere og 84 forfattere fra de siste 50 årene, og sammen skaper de et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles. Kunstnerne spenner fra de yngste og fremadstormende kunstnerne til deres etablerte forgjengere fra den californiske kunsthistorien. Litteraturen består av et utvalg tekster skrevet i og om Los Angeles fra samme periode, presentert i form av en bok.

  • 12:00 Sagene kirke 125 år, Sagene Kirke

    Sagene kirke ble innviet på lille julaften i 1891, og denne uken feirer vi med åpen kirke fra 12-20 hver dag, kakeservering, foredrag om symbolikk og historie, og bursdagshilsener.

  • 12:00 OFFSIDE, AKERSHUS KUNSTSENTER

    OFFSIDE – en kunstutstilling om fotball!
    OFFSIDE viser nye verk av Tobias Danielsson, Roghieh A. Torvund og Ronny Østnes.

  • 18:00 Nybegynnerkurs i Argentinsk Tango, Center for Afrikansk Kulturformidling (CAK)

    Oslo Tangos Nybegynner kurs. Torsdager klokka 1800

  • 21:00 Scorpion Deathlock, Enga bar & kafe

    Julekonsert på Enga