Kalenderen for onsdag 1. november

 • 10:00 ÅPNING TORSDAG 12.10. KL 18: …, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til utstilling med Johannes B. Hansen og Marthe Karen Kampen. De to kunstnerne reflekterer i dette prosjektet rundt overlevelsesstrategier, og bruker grafikkens egenart til å variere over det samme motivet. Arbeidene i utstillingen omfatter monotypier, tresnitt og treskulpturer.

 • 12:00 (U)lovlig propaganda, CYAN salong

  Selv om du ikke har peiling på graffitti, så har du sikkert sett Jame One sin kunst, eller hørt om ham rett og slett fordi han har holdt på så lenge og lagd så mye. I 1992 lagde han Norges første graffitti-fanzine som resulterte i en razzia på rommet hjemme på Romsås med begrunnelsen ulovlig propaganda. Nå, 25 år etter slipper han nytt fanzine i forbindelse med utstillingen her på CYAN salong.

 • 18:00 Underskogstrikkepøbb november, Tamara

  På tide med en strikkepøbb igjen! De vanlige underskogsstrikkepubanbefalingene gjelder: ikke for intrikat mønster pga. mulig promille og ikke for mørkt garn pga. romantisk belysning. Eller lev farlig. Det skåles uansett hver gang noen må rekke opp. Hekling, makramé, nupereller, broderi, knipling, brikkevev og lignende er også lov å drive med. Anbefaler imidlertid ikke å ta med rokken eller ambolten. Vi sitter i andre etasje, se etter en gjeng som strikker. Eller rekker opp.

 • 18:00 Variasjoner – kunstutstilling, Rådhusgalleriet

  Kunstutstilling på Rådhusgalleriet

 • 18:00 Langturforedrag med Andreas Holo, Skur 28

  1. november holder Andreas Holo holder nok en gang sitt svært så informative langturforedrag.

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind!

 • 21:12 Alle Gode Ting konsert på Mirakel festivalen -MIR 20år., Café Mir

  Alle Gode Ting konsert på Mirakel festivalen -MIR 20år.