Kalenderen for lørdag 25. november 2017

 • 10:30 Stillness and silence, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  One day meditation retreat

 • 11:00 Utstilling: SØTTITALLET, Oslo Museum; Bymuseet og Teatermuseet

  Vil du bli med tilbake til 1970-tallet? Bymuseet spoler tiden tilbake og gir deg glimt fra tiåret som var preget av EF-strid, kvinnekamp og miljøvern. Utstillingen gir deg en bit av moten, interiøret, maten og følelsen av søttitallet.

 • 12:00 LISA AISATO, Galleri Nobel

  Galleri Nobel er stolte av å presentere en utstilling med flotte malerier og trykk av den velkjente og sjarmerende og fantastisk dyktige illustratøren, Lisa Aisato.

 • 12:00 The Oslo Museum of Contemporary Art, Kunsthall_Oslo

  .


  Kunsthall Oslo is very pleased to invite you to the alternate reality of The Oslo Museum of Contemporary Art.

 • 12:00 Utstilling: Magne Vangsnes – Fjorten monotypiar og ei kvit bok, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å presentere utstillingen ’Fjorten monotypiar og ei kvit bok’ av Magne Vangsnes. Arbeidene er et resultat av arbeidsopphold i Barcelona gjennom mange år og representerer deler av produksjonen hans gjennom de siste tre årene.

 • 12:00 Sidsel Palmstrøm – Hold : Slipp, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass 10 har gleden av å ønske velkommen til Sidsel Palmstrøms utstilling “Hold : Slipp” 9.11. – 16.12.2017.

 • 12:00 Jan Christensen/Inga Sund Hofset/Nina Skarsbø, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Jan Christensen, Inga Sund Hofset og Nina Skarsbø: Tre separatutstillinger, tre kunstnere, helt nye verker. Årets siste utstilling på Akershus Kunstsenter inkluderer maleri, installasjon, lydverk, tekst og skulptur.

 • 14:00 Kunstutstilling: Mammalian Dive Reflex by Peter Horneland, Akademirommet

  Fondet for kunst- og designstudenter (FKDS) and Akademirommet/The Academy of Fine Art presents Peter Horneland. He is currently occupying one of the FKDS grant studios at Kunstnernes Hus.
  Åpningstider/opening hours:
  23.11 19:00-23:00
  24.11 14:00-19:00
  25.11 14:00-19:00

 • 15:00 Juleutstillingen 2017, S9 Galleri

  Velkommen til vernissage lørdag 25. november kl. 15.00 ! Årets utstillere er: Lill Antonsen, Pernille Dullerud Stig, Odd Hoff-Petersen og Kari Eldnes. Foruten flott kunst kan vi by på gløgg og pepperkaker, musikalske innslag ved Magne Føreland og Gildas Le Pape fra Oslo Stringswingkollektiv og hyggelig samvær i vårt trivelige galleri. Ellers er åpningstidene 13.00 til 17.00 onsdag til søndag fram til 17. desember.

 • 15:30 Lørdagsopera – Tøffe typer og røffe ryper, Musikk & Scenehuset

  Et barskt utvalg av arier og duetter med karakterer som ikke lar seg pille på nesen – bl.a Carmen og Escamilio.

 • 17:00 Saturday Live: Oslo Django Club!, Smelteverket

  Django Reinhardt var historiens første gitarhelt og har vært en stor inspirasjon for musikere i alle sjangre. Nå hyller gruppen Touché Monet gitarvirtuosen ved å løfte fram noen av dagens største musikere i en konsertserie på 10 konserter. Konsertene vil være den siste lørdagen i måneden.

 • 19:00 LilleJazz – Natalie Aldema Trio, tribute til Anita O’Day, LilleKampen

  Denne lørdagen har vi plukket ut våre favorittlåter fra Anita O’Day og vil formidle disse i stil med hennes jordnære og lekne utrykk.

 • 20:00 Gateavisas relanseringsfest!, Blitz

  Norges lengstlevende anarkistavis har gjenoppstått fra de døde atter en gang! Halvejula! Men trenger seff spenn, så kom deg på denne festen om du vil støtte en leserbasert uavhengig fri presse blottet for borgerlig oppheng og moral! Til forsvar og fremme av fritenkere og annerledes tanker siden børjan av 70-tallet! Og ikke minst geniale tegneserieskapere som bl.a. Christopher Nielsen! Og visste du at Gro Harlem Brundtland ikke ville ha vært den samme uten GA? DJ’s presente: AZ3 (Astrid Lillo) …

 • 20:00 Ranheim + Evig Oppgang + DJs Team Antihasj, Kafé Hærverk

  Ranheim slenger med øksa igjen. Nord-Europas elegante forsvarere av alternativ alternativ rock (AAR) har trukket på seg kjeledressene sine for å gi deg og dine venner en leksjon i (grov og resirkulert) papp-rock. Etter sin forrige plateinnspilling (i Chicago med luringen Steve Albini) ryktes det om både nytt materiale og gjennomtenkte planer. Kafé Hærverk er åsted og Evig Oppgang er spesielle gjester. Ikke noe å tenke på, dette blir boller.