Kalenderen for søndag 26. november

 • 12:00 Utstilling: Magne Vangsnes – Fjorten monotypiar og ei kvit bok, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å presentere utstillingen ’Fjorten monotypiar og ei kvit bok’ av Magne Vangsnes. Arbeidene er et resultat av arbeidsopphold i Barcelona gjennom mange år og representerer deler av produksjonen hans gjennom de siste tre årene.

 • 12:00 Jan Christensen/Inga Sund Hofset/Nina Skarsbø, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Jan Christensen, Inga Sund Hofset og Nina Skarsbø: Tre separatutstillinger, tre kunstnere, helt nye verker. Årets siste utstilling på Akershus Kunstsenter inkluderer maleri, installasjon, lydverk, tekst og skulptur.

 • 13:00 Juleutstillingen 2017, S9 Galleri

  Velkommen til vernissage lørdag 25. november kl. 15.00 ! Årets utstillere er: Lill Antonsen, Pernille Dullerud Stig, Odd Hoff-Petersen og Kari Eldnes. Foruten flott kunst kan vi by på gløgg og pepperkaker, musikalske innslag ved Magne Føreland og Gildas Le Pape fra Oslo Stringswingkollektiv og hyggelig samvær i vårt trivelige galleri. Ellers er åpningstidene 13.00 til 17.00 onsdag til søndag fram til 17. desember.

 • 18:00 Søndagskos Quiz, Smelteverket

  Every Sunday @ 18.00 we host an easy going pub quiz.

 • 19:00 Classic Album Sundays med Susanne Christensen og Jenny Hval presenterer LAURIE ANDERSON – ’Big …, Kulturhuset

  Laurie Andersons ‘Big Science’ er gjenstand kveldens albumlytt på Kulturhuset. Lytteklubbens vert Kent Horne tar en pat med forfatter Susanne Cristensen og artist Jenny Hval før vi hører hele det fantastiske albumet fra begynnelse til slutt på et lydanlegg i særklasse.

 • 20:00 Manish Pingle (IN), Kafé Hærverk

  Manish Pingle har turnert hele verden rundt flere ganger med sitt instrument Mohan Veena. Instrumentet er nittenstrengers og kan beskrives som en hybrid av gitar og sitar. Manish anses være den mest utforskende og dyktigeste musikeren på dette instrumentet i dag. Den særegne klangen passer perfekt for nordindisk raga, men i musikken finnes også referanser til blues og country.

 • 20:00 Kampenjazz: 1982, CAFETEATRET

  Nils Økland: hardingfele, viola d’amore, flatfele, Sigbjørn Apeland: trøorgel/ harmonium, Øyvind Skarbø: trommer.

  I 2017 feirer trioen 1982 tiårs-jubileum. Hva skjedde i 1982, sier du? Ingen ting, … bortsett fra at trommisen i trioen ble født. Opphavet til navnet på denne spennende norske jazztrioen som smelter sammen folkemusikk, punkrock og jazz er akkurat så enkelt.