Kalenderen for fredag 3. november

 • 10:00 ÅPNING TORSDAG 12.10. KL 18: …, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til utstilling med Johannes B. Hansen og Marthe Karen Kampen. De to kunstnerne reflekterer i dette prosjektet rundt overlevelsesstrategier, og bruker grafikkens egenart til å variere over det samme motivet. Arbeidene i utstillingen omfatter monotypier, tresnitt og treskulpturer.

 • 11:00 Variasjoner – kunstutstilling, Rådhusgalleriet

  Kunstutstilling på Rådhusgalleriet

 • 12:00 (U)lovlig propaganda, CYAN salong

  Selv om du ikke har peiling på graffitti, så har du sikkert sett Jame One sin kunst, eller hørt om ham rett og slett fordi han har holdt på så lenge og lagd så mye. I 1992 lagde han Norges første graffitti-fanzine som resulterte i en razzia på rommet hjemme på Romsås med begrunnelsen ulovlig propaganda. Nå, 25 år etter slipper han nytt fanzine i forbindelse med utstillingen her på CYAN salong.

 • 15:00 Tor Jørgen van Eijk – Infinite Monologue, Atelier Nord ANX

  Rytmisk pulserende fargefelt, rullende scannelinjer, støy og sprakende lyd – I Tor Jørgen van Eijks videoserie Infinite Monologue er videosignalet i dialog med seg selv.

 • 17:00 Oslo Whiskyfestival 2017, Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter

  www.owf.no
  Oslo Whiskyfestival er Norges første og største event dedikert utelukkende til whisky.
  Her får de whiskyinteresserte (fra nybegynnere til entusiaster) mulighet til å lære mer om whisky, dens historie, kultur og mangfold ved å smake kjente og ukjente whiskymerker fra forskjellige land.

 • 19:00 Skogspils november, Gaasa

  Skogspils arrangeres på Gaasa hver første fredag i måneden, og er åpen for alle skogens medlemmer!

 • 20:00 Øya Open: The Lemon Twigs / Ingensteds / 03. nov, Ingensteds

  The Lemon Twigs er et poprockband fra Long Island, New York, frontet av brødrene Brian og Michael D’Addario (19 og 17 år).