Kalenderen for torsdag 21. desember 2017

 • 12:00 Line Solberg Dolmen: OLJE OG VANN, SOFT galleri

  Olje og vann er vår tids viktigste ressurser. De er utgangspunktet for hvordan vi lever, og hvor vi lever. Vi beveger oss etter vannet, strekker oss etter oljen. Men olje og vann går ikke sammen.

 • 19:00 Solsnukonsert: Kvinnestemmer!, Biermannsgården

  VoxLAB løfter frem musikk skapt av og for kvinner på denne solseng konserten, og markerer at kvinnenes plass i musikken går en lys fremtid i møte. Kom for variert, spennende, ny musikk. Synne Skouen, Kristin Bolstad, Agnes Ida Pettersen og Dalia With er noen av komponistene som står på programmet i kveld. Det blir en åpen improvisasjon på slutten av konserten der publikum oppfordres til å delta, og det blir også servert julegrøt. Velkommen!

 • 19:00 8 steps to happiness – del 2, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  Meditasjon og foredrag for å finne sinnsro i en travel hverdag

 • 21:00 MC Skinkegris – My Country, Café Mir

  HMD10 – MY COUNTRY – Lanseringsfest 21. Desember 2017. DJ Kaptein Eidsvåg & Mc Skinkegris HMD Records ønsker god jul og lanserer selskapets tiende utgivelse! HMD10 My Country er en mixtape satt sammen av Rampestatens MC SKINKEGRIS sin store og spesielle vinyl og digitale musikksamling. Side A er mixet av Kaptein Eidsvåg som startet karrieren på en av Rampestatens eviglange fester. Side B – trax City Life, er en digitalmix laget som en motpol og statement om Rampestatens varierte …