Kalenderen for søndag 3. desember

 • 11:00 HO HO HOLY Julemarked, Astrup Fearnley Museet

  Velkommen til HO HO HOLY Julemarked på Astrup Fearnley Museet! Kjøp fine julegaver fra Astrup Fearnley Shop, spis julelunsjen på ei fjøl hos Vingen Bar og bli med på omvisninger og workshops for de små. GRATIS inngang på museet hele helgen!

 • 12:00 Line Solberg Dolmen: OLJE OG VANN, SOFT galleri

  Olje og vann er vår tids viktigste ressurser. De er utgangspunktet for hvordan vi lever, og hvor vi lever. Vi beveger oss etter vannet, strekker oss etter oljen. Men olje og vann går ikke sammen.

 • 12:00 Utstilling: Magne Vangsnes – Fjorten monotypiar og ei kvit bok, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å presentere utstillingen ’Fjorten monotypiar og ei kvit bok’ av Magne Vangsnes. Arbeidene er et resultat av arbeidsopphold i Barcelona gjennom mange år og representerer deler av produksjonen hans gjennom de siste tre årene.

 • 12:00 Jan Christensen/Inga Sund Hofset/Nina Skarsbø, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Jan Christensen, Inga Sund Hofset og Nina Skarsbø: Tre separatutstillinger, tre kunstnere, helt nye verker. Årets siste utstilling på Akershus Kunstsenter inkluderer maleri, installasjon, lydverk, tekst og skulptur.

 • 13:00 Juleutstillingen 2017, S9 Galleri

  Velkommen til vernissage lørdag 25. november kl. 15.00 ! Årets utstillere er: Lill Antonsen, Pernille Dullerud Stig, Odd Hoff-Petersen og Kari Eldnes. Foruten flott kunst kan vi by på gløgg og pepperkaker, musikalske innslag ved Magne Føreland og Gildas Le Pape fra Oslo Stringswingkollektiv og hyggelig samvær i vårt trivelige galleri. Ellers er åpningstidene 13.00 til 17.00 onsdag til søndag fram til 17. desember.

 • 13:00 Impro for nybegynnere – Level 2, Det Norske Studentersamfund/Chateau Neuf – Biblioteket

  Dette kurset er for deg som har fullført Impro for nybegynnere og ønsker å bygge videre på det du lærte da til å skape improviserte scener.

 • 13:00 “Nusse & Gluggen…den magiske julepakka”, Norsk Folkemuseum

  Teater Radix viser Juleforestilligen “Nusse & Gluggen…den magiske julepakka”

 • 19:00 Julekvad – norske folketoner, Uranienborg kirke

  Uranienborg Vokalensemble innleder adventstiden med konserten Julekvad. Folkemusikerne Bjørn Kåre Bråten Odde (fele) Torhild Larsen Nygård (vokal) og Ådne Svalastog (piano/trøorgel) åpner skattekisten av folkemusikk inspirert av den forestående julehøytiden. Gratis inngang.

 • 20:00 Kampenjazz: Juletoner, CAFETEATRET

  Vertskap: Heiða Karine Jóhannesdóttir Mobeck

  Vi følger selvfølgelig opp tradisjonen! Til vår store glede har Heiða Karine Mobeck igjen påtatt seg ansvaret for å arrangere årets siste konsert.