Kalenderen for onsdag 6. desember 2017

 • 10:00 Utstilling: Magne Vangsnes – Fjorten monotypiar og ei kvit bok, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å presentere utstillingen ’Fjorten monotypiar og ei kvit bok’ av Magne Vangsnes. Arbeidene er et resultat av arbeidsopphold i Barcelona gjennom mange år og representerer deler av produksjonen hans gjennom de siste tre årene.

 • 12:00 The Oslo Museum of Contemporary Art, .

  .


  Kunsthall Oslo is very pleased to invite you to the alternate reality of The Oslo Museum of Contemporary Art.

 • 12:00 Line Solberg Dolmen: OLJE OG VANN, SOFT galleri

  Olje og vann er vår tids viktigste ressurser. De er utgangspunktet for hvordan vi lever, og hvor vi lever. Vi beveger oss etter vannet, strekker oss etter oljen. Men olje og vann går ikke sammen.

 • 12:00 Sidsel Palmstrøm – Hold : Slipp, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass 10 har gleden av å ønske velkommen til Sidsel Palmstrøms utstilling “Hold : Slipp” 9.11. – 16.12.2017.

 • 12:00 Jan Christensen/Inga Sund Hofset/Nina Skarsbø, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Jan Christensen, Inga Sund Hofset og Nina Skarsbø: Tre separatutstillinger, tre kunstnere, helt nye verker. Årets siste utstilling på Akershus Kunstsenter inkluderer maleri, installasjon, lydverk, tekst og skulptur.

 • 13:00 Juleutstillingen 2017, S9 Galleri

  Velkommen til vernissage lørdag 25. november kl. 15.00 ! Årets utstillere er: Lill Antonsen, Pernille Dullerud Stig, Odd Hoff-Petersen og Kari Eldnes. Foruten flott kunst kan vi by på gløgg og pepperkaker, musikalske innslag ved Magne Føreland og Gildas Le Pape fra Oslo Stringswingkollektiv og hyggelig samvær i vårt trivelige galleri. Ellers er åpningstidene 13.00 til 17.00 onsdag til søndag fram til 17. desember.

 • 18:00 De store debutantdagene, Litteraturhuset

  Noen har gitt ut bøker på kanskje førti sider med mye luft og marg, andre utgivelser er for tjukke til å ha i veska uten at man får merke på skulderen. Men ingen av dem har noensinne hatt navnet på forsiden av en skjønnlitterær bok for voksne. Det er aller første gang. De er debutanter.

 • 18:00 Guldbergs’ Julekonserter 2017, Fagerborg kirke

  Julenatt med Sangselskabet Guldbergs Akademiske Kor i Fagerborg Kirke kl 21 Tirsdag 5 desember og 18 og 21 onsdag 6 desember.

 • 18:00 Underskogstrikkepøbb desember, Tamara

  På tide med en strikkepøbb igjen! De vanlige underskogsstrikkepubanbefalingene gjelder: ikke for intrikat mønster pga. mulig promille og ikke for mørkt garn pga. romantisk belysning. Eller lev farlig. Det skåles uansett hver gang noen må rekke opp. Hekling, makramé, nupereller, broderi, knipling, brikkevev og lignende er også lov å drive med. Anbefaler imidlertid ikke å ta med rokken eller ambolten. Vi sitter i andre etasje, se etter en gjeng som strikker. Eller rekker opp.

 • 18:00 Nyt livet og våre forhold med andre, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  Meditasjon og foredrag for å finne sinnsro i en travel hverdag

 • 18:00 Åpen Mikrofon og lansering av Fanzinen Svovelstikker og Åpen mikrofon, Café Mir

  Fanzinen Svovelstikker.
  Et julehefte fra de mørke kroker der de tusen julelys ikke slipper inn.

 • 20:00 CKY / support: Lionize / John Dee 6. desember, John Dee

  Det har vært stille fra CKY (Camp Kill Yourself) de siste årene, men nå kommer de endelig til Oslo for første gang på 10 år!

  I juni steg bandet opp igjen fra asken med albumet «The Phoenix», et album som får garagerock til å høres ut som om det er lagd for utsolgte arenaer. Nytt er også at gitarist Chad I Ginsburg har tatt over rollen som frontmann etter Deron Miller.

 • 21:00 DJ Fat Funk, Kafé Hærverk

  “Deep, melodic, Detroit and Detroit inspired Techno”