Kalenderen for lørdag 11. februar

 • 11:00 Murakami by Murakami, Astrup Fearnley Museet

  Astrup Fearnley Museet er stolte av å være det første museet i Skandinavia som presenterer en soloutstilling med den verdensberømte japanske kunstneren Takashi Murakami (f. 1962, Tokyo).

 • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

  Velkommen til vernissage torsdag 19.januar kl.18.00 ! Dette er den første utstillingen i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

 • 17:30 Valentine, Bislet bad og trening

  Dette eventet passer perfekt for kjærester eller vennepar. Det vil være live konsert med Hanna von Bergen, Acro Yoga jam i bassenget, introduksjon til partner yoga, introduksjon til partner meditasjon og massasje, salg av Ayurveda massasje, badstusermoni og introduksjon til eteriske oljer til bruk for kjærligheten. Det er lov å komme bare for å nyte bassengområdet med boblebad, basseng og badstuer. Det vil serveres rødvin inkludert i prisen.

 • 18:00 Dans for voksne: Jeph Jerman & Tim Barnes + Håvard Skaset, Deichmanske Bibliotek – Grünerløkka

  Hei folkens! Her er tre giganter til dere, med vennlig hilsen Dans for voksne!

  To av dem fra statene: Jeph Jerman og Tim Barnes spiller på funnede objekter, kanskje perkusjon, og sikkert elektronikk. Fra den andre sida av gata kommer Håvard Skaset, og vi veit ikke hva han har tenkt å spille på ennå. Det er litt av poenget.
 • 18:00 Grønlandsūtraen, Nationaltheatret

  Urfremførelse av Fredrik Høyer i regi av Mattis Herman Nyquist.
  Skrevet og fremført av Fredrik Høyer. Basert på diktsamlingen Grønlandsūtraen utgitt av Fanfare forlag under prosjektet Ferdigsnakka.

 • 18:00 LilleBand – Louis Armstrong Tribute, LilleKampen

  LilleBand er LilleKampen sitt eget husband og opptrer en lørdag i måneden.
  LilleBand fordyper seg i låter fra kjente og kjære jazz-sangere.
  Denne kvelden tolker vi Louis Armstrong med hans hjertevarmende utrykk og repertoire

 • 18:00 Lørdagsgodt på Mono med Stålmenn., Café Mono

  Det blir en god og kompakt time med gitarrock inspirert av psykedelia, powerpop, pønk og bluesrock. Tekstene som selvfølgelig er på morsmålet er viktige i lydbildet. Med andre ord mye å glede seg til. Ta med alle rock interesserte venner og kjente! Konserten er gratis!

 • 19:00 I is another – Rimbaud i Afrika, Grusomhetens Teater

  Grusomhetens Teater presenterer med premiere 26. Januar forestillingen:«I is another»- Rimbaud i Afrika, skrevet og regissert av gruppens kunstneriske leder Lars Øyno.

  Dette er historien om hvordan en storslått dikter forlot sitt kunstnerskap for å bli handelsmann på et annet kontinent.

  Mens tidligere kollegaer satt i Paris og røkte sigaretter, kjempet en engasjert Rimbaud i Etiopia for å holde fremdrift i varefordelingen.