Kalenderen for onsdag 24. mai 2017

 • 10:00 Un-located Readings / Stedsfrie lesninger, Kunstnernes Hus

  On May 24th the Nigerian-American blogger and professor of literature, Ainehi Edoro, is coming to Oslo to discuss the tendency in literature to exotics African fiction. She’ll both give a keynote speech and lead 2 workshops (both for 15 attendees). The event is free of charge but you’ll need to register for the workshops by sending an email to [email protected]

 • 10:00 Adam Saks – What’s done in the dark Will be brought to the Light, Galleri Norske Grafikere

  I sine nye store tresnitt og koldnålsraderinger tar Adam Saks utgangspunkt i stillebenet som utvidet begrep og lar det avspeile menneskets sårbare eksistens. Han etablerer et univers av figurer, planter og skriftfragmenter som etterligner naturens konstante kretsløp av oppblomstring og forfall.

 • 12:00 Thomas Pihl/Hanne Friis/Bjørn Mortensen, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Akershus Kunstsenter har gleden av å invitere til nye utstillinger med intet mindre enn Thomas Pihl, Hanne Friis og Bjørn Mortensen!

 • 13:00 SOMMERKOLLEKTIVET 2017, S9 Galleri

  Sommerkollektivet er en kollektivutstilling i regi av S9 Galleri. Dette er en årlig begivenhet der både gamle og nye kunstnerkontakter får anledning til å stille ut. I år er det Lisa Noreik Wright, maleri, Danny Bravo, fotografi og Tor Sandberg, tegninger som slipper til med sine flotte arbeider. Velkommen til vernissage lørdag 20. mai kl. 15.00, og en variert utstilling som byr på svært forskjellige uttrykk gjennom kunsten.

 • 17:00 Introduksjonskurs til foto-mørkerom, CYAN salong

  En kjapp introduksjon til hvordan man fremkaller kopierer svarthvitt foto så du kan arbeide på mørkerommet.

 • 17:05 Ekte VOOMUSP med fri dagen derpå!, Galgen

  Vålerenga og omegn laust definert som her vi treffes for å skåle og skravle. Vi er en inkluderende gjeng, så tilreisende fra fjern og nær er absolutt velkomne. Ikke drikkepress. I tilfelle bare et veldig mildt et.

 • 18:00 Duetreet blomstrer, Botanisk hage

  I slutten av mai er duetreet på sitt aller vakreste. Vi starter med å beundre det spesielle treet før vi tar en runde i Botanisk hage og ser på andre trær, busker og planter som er i blomst.

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind! General knowledge quiz starts at 18.00 and music quiz starts at 20.00 (ish). Teams of 5. Reservations recommended!

 • 18:30 Torshovteatret: Nostalgi 2175, Torshovteatret

  En vakker og poetisk kjærlighetshistorie 60 år etter klimakatastrofen – 2. oppsetning i Torshovteatrets satsning på Science Fiction. Regi: Jonas Corell Petersen

 • 20:00 D-lovely på Himkok, HIMKOK

  Jazz & drinks !

 • 20:00 Legs 11 / S.L.Y.C. / Dj Ida M, Café Mir

  Legs 11 med spesiell gjest: Audun Severin Eftevåg
  S.L.Y.C. (enkeltpersonforetak)
  Dj: Ida M [TOO MANY GIRLS]