Kalenderen for søndag 28. mai 2017

  • 10:00 Vårtreff i Botanisk hage, Botanisk hage

    En dag med stor aktivitet i Botanisk hage. Plantesalg, omvisninger, presentasjoner av planteforeninger, kafe m.m.

  • 12:00 Thomas Pihl/Hanne Friis/Bjørn Mortensen, AKERSHUS KUNSTSENTER

    Akershus Kunstsenter har gleden av å invitere til nye utstillinger med intet mindre enn Thomas Pihl, Hanne Friis og Bjørn Mortensen!

  • 12:00 Ellakajsa Nordström & Anne-Liis Kogan – I’m ready when you are, Galleri BOA

    Åpning av utstilling og performance på Galleri BOA.

    !PERFORMANCE 04. mai kl 18.30!

    Åpningstider:

    4. mai – 28. mai 2017 // tors-søn (kl 12-16)

  • 12:00 Adam Saks – What’s done in the dark Will be brought to the Light, Galleri Norske Grafikere

    I sine nye store tresnitt og koldnålsraderinger tar Adam Saks utgangspunkt i stillebenet som utvidet begrep og lar det avspeile menneskets sårbare eksistens. Han etablerer et univers av figurer, planter og skriftfragmenter som etterligner naturens konstante kretsløp av oppblomstring og forfall.

  • 12:00 AH/IR, Galleri VEKTA

    Ingvild Reinton (27) og Amalie Holthen (25) er 1.års studenter ved Einar Granum Kunstfagskole.
    Noe av det de interresserer seg for, er mennesket som individ i sammenheng med samfunnet vi lever i. Kroppens anatomi er også noe som gjenspeiles i Ingvild –og Amalies arbeider.
    De tolker sine tanker og ideer ved bruk av ulike metoder og materialer.

  • 12:00 Mikkel & Reverockerne, Hvaskjer

    Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger som ”Mikkel Rev”, ”Bæ, bæ lille lam” og ”Når trollmor har lagt sine elleve små troll”.

  • 12:30 Humlevandring for barn, Urtehagen

    Bli kjent med våre venner humlene!

  • 13:00 SOMMERKOLLEKTIVET 2017, S9 Galleri

    Sommerkollektivet er en kollektivutstilling i regi av S9 Galleri. Dette er en årlig begivenhet der både gamle og nye kunstnerkontakter får anledning til å stille ut. I år er det Lisa Noreik Wright, maleri, Danny Bravo, fotografi og Tor Sandberg, tegninger som slipper til med sine flotte arbeider. Velkommen til vernissage lørdag 20. mai kl. 15.00, og en variert utstilling som byr på svært forskjellige uttrykk gjennom kunsten.

  • 13:00 Jeannette Christensen “Woman Interrupted”, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

    Kunstplass 10 har gleden av å presentere Jeannette Christensen med utstillingen “Woman Interrupted”. VERNISSAGE: torsdag 18. mai kl. 19.00 – 21.00 Utstillingsperiode: 18.05. – 26.08. 2017 Åpent for publikum 18. – 28.5. og 23. – 26.8. og etter avtale. * Scroll down for information in English * På Kunstplass 10 presenterer Jeannette bl.a. en serie polaroidbilder og en ny geléinstallasjon. Utstillingen varer helt til 26. august. Det er uvisst hvordan geléinstallasjonen, med sin flyktige karakter, …

  • 14:00 Omvisning i Botanisk hage, Lids hus (tidl. Botanisk museum)

    Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage.

  • 18:00 Åpen platespiller – 1. søndag hver måned, Mir

    Hver måned, den første søndagen, inviterer vi alle våre musikkelskende gjester til å spille musikk selv. Det er fordi vi er late, men også fordi det finnes så ufattelig mye god musikk der ute som fortjener offentlighetens ører. Dessuten har vi et nytt og sabla godt PA-anlegg, og det må utnyttes!

  • 18:00 Søndagskos Quiz, Smelteverket

    Every Sunday @ 18.00 we host an easy going pub quiz. Fun categories like movies, games, comics, sports, food & drink, etc. None of the serious stuff….who wants that on a Sunday? Come down and relax with us this Sunday.