Kalenderen for onsdag 21. juni 2017

 • 00:30 ANALOG SPILLKLUBBS SOMMERFEST, Pila Oslo

  Tirsdag 20 juni fra 1700-0030 knipser vi til med en herlig frekk sommerfest på Pila – Oslo. (Ved Akerselva under Doga!) Værmeldingen er strøken, og vi inviterer deg til en leken sommerkveld med Analoge spill, digg mat, godt å drikke, sol og god tru. Det blir spill både ute og inne, en sedvanlig dose Hammondfunk, en perfekt anledning til å samle gode venner før sommerferien!

 • 10:00 Boost – Technology and Equality in Music, Sentralen

  Mellom den 19. og 21. juli braker det løs på Sentralen, når konferansen “Boost – technology and equality in music” inntar huset. Boost kommer til å samle musikere, teknologer, forskere og prosjektledere for å diskutere kjønnsbalanse og bruk av ny teknologi i musikklivet.

 • 12:00 DEBATES ON DIVISION WHEN PRIVATE BECOMES PUBLIC, RAM galleri

  «En debatt om skillelinjer: Når det private blir offentlig» Utstilling til -02.07 Tekstil, kostymer, video, installasjon Debates on Division er et pågående prosjekt som omhandler politiske, sosiale og ideologiske skiller og enkeltpersoners stilling blant disse konfliktene. Tidligere versjoner av Debates on Division åpnet diskusjoner om post-sovjetiske forhold i det moderne Russland og den russisk-ukrainske konflikten (St Petersburg, 2014), verdens flyktningskrisen (Amsterdam, 2016) og politiske …

 • 12:00 Body/Action/Object, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Velkommen til årets sommerutstilling på Akershus Kunstsenter!

 • 12:00 Chinese Summer, Astrup Fearnley Museet

  Sommeren 2017 presenterer Astrup Fearnley Museet en stor utstilling med kinesisk samtidskunst.

 • 18:00 Lansering: 10 Undersøkelser!, Mela kafé

  Lansering: 10 Undersøkelser, 21. juni på Melahuset!
  Velkommen til slippfest for avisa 10 undersøkelser!
  I 2. utgave av 10 Undersøkelser ser vi nærmere på tabuer, humor og andre potensielle frihetskonflikter i et flerkulturelt samfunn. Det blir samtaler, mingling, debatt, konsert med Nico D og ikke minst godt lesestoff :)

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind! General knowledge quiz starts at 18.00 and music quiz starts at 20.00 (ish). Teams of 5. Reservations recommended!

 • 19:00 Sommerquiz på Café Månefisken 2017, Café Månefisken

  I år arrangeres den ukentlige sommerquizen på Månefisken hele sommeren! Ta med de skarpese vennene dine for underholdende quiz i idylliske omgivelser

 • 21:00 Ministry, Rockefeller

  Ministry kan igjen oppleves live på Rockefeller, 25 år etter «Psalm 69» og hiten «Jesus Built My Hotrod» som gjorde industrirock til allemannseie.