Kalenderen for onsdag 21. juni

 • 00:30 ANALOG SPILLKLUBBS SOMMERFEST, Pila Oslo

  Tirsdag 20 juni fra 1700-0030 knipser vi til med en herlig frekk sommerfest på Pila – Oslo. (Ved Akerselva under Doga!) Værmeldingen er strøken, og vi inviterer deg til en leken sommerkveld med Analoge spill, digg mat, godt å drikke, sol og god tru. Det blir spill både ute og inne, en sedvanlig dose Hammondfunk, en perfekt anledning til å samle gode venner før sommerferien!

 • 10:00 Boost – Technology and Equality in Music, Sentralen

  Mellom den 19. og 21. juli braker det løs på Sentralen, når konferansen “Boost – technology and equality in music” inntar huset. Boost kommer til å samle musikere, teknologer, forskere og prosjektledere for å diskutere kjønnsbalanse og bruk av ny teknologi i musikklivet.

 • 12:00 Body/Action/Object, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Velkommen til årets sommerutstilling på Akershus Kunstsenter!

 • 12:00 Chinese Summer, Astrup Fearnley Museet

  Sommeren 2017 presenterer Astrup Fearnley Museet en stor utstilling med kinesisk samtidskunst.

 • 18:00 Lansering: 10 Undersøkelser!, Mela kafé

  Lansering: 10 Undersøkelser, 21. juni på Melahuset!
  Velkommen til slippfest for avisa 10 undersøkelser!
  I 2. utgave av 10 Undersøkelser ser vi nærmere på tabuer, humor og andre potensielle frihetskonflikter i et flerkulturelt samfunn. Det blir samtaler, mingling, debatt, konsert med Nico D og ikke minst godt lesestoff :)

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind! General knowledge quiz starts at 18.00 and music quiz starts at 20.00 (ish). Teams of 5. Reservations recommended!

 • 19:00 Sommerquiz på Café Månefisken 2017, Café Månefisken

  I år arrangeres den ukentlige sommerquizen på Månefisken hele sommeren! Ta med de skarpese vennene dine for underholdende quiz i idylliske omgivelser

 • 21:00 Ministry, Rockefeller

  Ministry kan igjen oppleves live på Rockefeller, 25 år etter «Psalm 69» og hiten «Jesus Built My Hotrod» som gjorde industrirock til allemannseie.