Kalenderen for søndag 4. juni 2017

  • 11:00 Chinese Summer, Astrup Fearnley Museet

    Sommeren 2017 presenterer Astrup Fearnley Museet en stor utstilling med kinesisk samtidskunst.

  • 12:00 Thomas Pihl/Hanne Friis/Bjørn Mortensen, AKERSHUS KUNSTSENTER

    Akershus Kunstsenter har gleden av å invitere til nye utstillinger med intet mindre enn Thomas Pihl, Hanne Friis og Bjørn Mortensen!

  • 12:00 Adam Saks – What’s done in the dark Will be brought to the Light, Galleri Norske Grafikere

    I sine nye store tresnitt og koldnålsraderinger tar Adam Saks utgangspunkt i stillebenet som utvidet begrep og lar det avspeile menneskets sårbare eksistens. Han etablerer et univers av figurer, planter og skriftfragmenter som etterligner naturens konstante kretsløp av oppblomstring og forfall.

  • 12:00 NATURLIG, Galleri VEKTA

    «Naturlig» er en utstilling som mikser både et organisk og geometrisk uttrykk i tredimensjonale former. Inspirasjonen er hentet fra naturen, som skildres i enten form eller materiale.

  • 13:00 SOMMERKOLLEKTIVET 2017, S9 Galleri

    Sommerkollektivet er en kollektivutstilling i regi av S9 Galleri. Dette er en årlig begivenhet der både gamle og nye kunstnerkontakter får anledning til å stille ut. I år er det Lisa Noreik Wright, maleri, Danny Bravo, fotografi og Tor Sandberg, tegninger som slipper til med sine flotte arbeider. Velkommen til vernissage lørdag 20. mai kl. 15.00, og en variert utstilling som byr på svært forskjellige uttrykk gjennom kunsten.

  • 14:00 Omvisning i Botanisk hage, Lids hus (tidl. Botanisk museum)

    Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage.

  • 18:00 Åpen platespiller – 1. søndag hver måned, Mir

    Hver måned, den første søndagen, inviterer vi alle våre musikkelskende gjester til å spille musikk selv. Det er fordi vi er late, men også fordi det finnes så ufattelig mye god musikk der ute som fortjener offentlighetens ører. Dessuten har vi et nytt og sabla godt PA-anlegg, og det må utnyttes!

  • 18:00 Søndagskos Quiz, Smelteverket

    Every Sunday @ 18.00 we host an easy going pub quiz. Fun categories like movies, games, comics, sports, food & drink, etc. None of the serious stuff….who wants that on a Sunday? Come down and relax with us this Sunday.

  • 19:05 Vi søker en fulltidsansatt, for en spennende og allsidig stilling som barsjef., Ingensteds

    Som barsjef på huset må du evne til å sjonglere mellom Ingensteds sitt høye tempo sammen med det mer håndverksmessig raffinement i cocktailbaren Bortenfor. Barsjefen skal være med på å knytte stedene sammen, samtidig som barene skal ivareta hver sitt karakter.