Kalenderen for torsdag 8. juni 2017

 • 10:00 Adam Saks – What’s done in the dark Will be brought to the Light, Galleri Norske Grafikere

  I sine nye store tresnitt og koldnålsraderinger tar Adam Saks utgangspunkt i stillebenet som utvidet begrep og lar det avspeile menneskets sårbare eksistens. Han etablerer et univers av figurer, planter og skriftfragmenter som etterligner naturens konstante kretsløp av oppblomstring og forfall.

 • 12:00 Chinese Summer, Astrup Fearnley Museet

  Sommeren 2017 presenterer Astrup Fearnley Museet en stor utstilling med kinesisk samtidskunst.

 • 13:00 SOMMERKOLLEKTIVET 2017, S9 Galleri

  Sommerkollektivet er en kollektivutstilling i regi av S9 Galleri. Dette er en årlig begivenhet der både gamle og nye kunstnerkontakter får anledning til å stille ut. I år er det Lisa Noreik Wright, maleri, Danny Bravo, fotografi og Tor Sandberg, tegninger som slipper til med sine flotte arbeider. Velkommen til vernissage lørdag 20. mai kl. 15.00, og en variert utstilling som byr på svært forskjellige uttrykk gjennom kunsten.

 • 18:00 Oslo Pix – Hovedstadens nye filmfestival, Saga kino

  Oslo Pix er hovedstadens nye filmfestival med kvalitetsfilm fra Europa og Nord-Amerika. 70 filmer, 6 dager med visninger på Saga, Klingenberg, Kunstnernes Hus Kino og SALT.

 • 18:00 Love without pain, Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo

  Meditasjonskurs med Gen Kelsang Tubchen

 • 19:00 Beer vs. Wine: the Dining Experience, Smelteverket

  Champagneria and Smelteverket come together for one exclusive night and give you their heart and soul on a platter!
  (or several plates and glasses of beer and wine, if you will)

  We, as a family, unite on this day and create a four-course tapas meal. Each plate will be paired with the most appropriate beer or wine.

 • 19:05 Vi søker en fulltidsansatt, for en spennende og allsidig stilling som barsjef., Ingensteds

  Som barsjef på huset må du evne til å sjonglere mellom Ingensteds sitt høye tempo sammen med det mer håndverksmessig raffinement i cocktailbaren Bortenfor. Barsjefen skal være med på å knytte stedene sammen, samtidig som barene skal ivareta hver sitt karakter.

 • 20:00 Skiveutglidning: DJ Helge Sten aka Deathprod, Kafé Hærverk

  Helge Sten er godt kjent fra Supersilent og Motorpsycho, samt duoen Minibus Pimps med John Paul Jones fra Led Zeppelin, men ikke minst på egen hånd som Deathprod. Han er i disse dager aktuell med vinylgjenutgivelser av de tre Deathprod-albumene “Treetop Drive”, “Imaginary Songs from Tristan da Cunha” og “Morals and Dogma” på Smalltown Supersound.

  Denne kvelden sniker han seg ut fra sin legendariske Audio Virus Lab for å spille utvalgte godbiter fra sin omfattende og eklektiske platesamling.

 • 20:00 Valgvake: Blir juni slutten for May?, Siste Sang

  Torsdag 8. juni går britene til valgurnene i et høyst turbulent valg. De konservative trodde det ville bli et enkelt valg med lite motstand, og høyrefløyen i Labour håpet valget ville bli slutten for Jeremy Corbyns prosjekt. Meningsmålingene har imidlertid tatt en uventet vending og Labour fortsetter å vokse. Er det mulig for Labour å vinne?

 • 20:30 PostApokalyptisk Aften, Kulturkirken Jakob

  KORET fremfører Carmina Burana med Pow Pow og solist Andreas Elvenes