Kalenderen for tirsdag 1. august 2017

 • 10:00 Gayclubbing / Skeivt Uteliv, Historisk museum

  Velkommen til storslått samling av bilder, videoer, historier og effekter som dokumenterer og formidler hvilken rolle “utelivet,” kulturen og livet knyttet til barer, klubber og andre treffsteder, har spilt for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner i Norge i perioden 1950 – 2017.

 • 12:00 Chinese Summer, Astrup Fearnley Museet

  Sommeren 2017 presenterer Astrup Fearnley Museet en stor utstilling med kinesisk samtidskunst.

 • 18:00 Segwit2x: Panel Debate, Q&A about Bitcoin Scaling, The Kasbah Hub

  Come and meet Norway Bitcoin experts and ask your questions!

 • 19:30 Gutvik Ukentlig: Pat Thomas/Lars Myrvoll/Ketil Gutvik + Guostė Tamulynaitė, Kulturhuset

  Det blir noe i nærheten av en synth-festival denne tirsdagen. Pat Thomas er selvsagt kjent for sine helt unike synthlyder i improvsammenheng, Lars Myrvoll har beveget seg over til synthen fra laptopen han var en kjent mester på i forrige tiår, og tror du ikke ukens ungsolo også blir et synthsett med pianisten Guostė Tamulynaitė. Gutvik på synthgitar? Neppe..

 • 20:00 Christian Holden (The Hotelier solo), Emperor X, Olivia W.B. @ Revolver’s Goon Bar, Revolver

  How is Annie presenterer: CHRISTIAN HOLDEN (The Hotelier solo) (USA) Christian Holden er låtskriver og vokalist i emopoppunkbandet The Hotelier. Etter tre fantastiske plater og årevis med intens turnering har bandet nå sommerferie. Heldigvis bruker Holden ferien på å reise rundt og spille Hotelier-låter akustisk! thehotelier.bandcamp.com EMPEROR X (USA) Evig turnerende indiepop/techfolk-geni. En helt spesielt god liveartist. emperorx.bandcamp.com OLIVIA W.B. (USA) “Epic avant-shredder” (sitat …

 • 20:00 Skiveutglidning: DJs Andy’n’Pete, Kafé Hærverk

  For tredje gang siden en gang på 2000-tallet er Andy’n’Pete (Andre Borgen og Peter Monsen) klare for å slå hodene (eller føttene) sine sammen for å spille litt (etter deres smak) godbiter fra samlingene sine. Gutta spiller også sammen i ?-rock bandet Pikkulf og et punk/garage-band. Ellers holder/holdt gutta på med div. rock, støy, pop, metal, techno, folk, indie, hardcore etc. hver for seg i ca. 20 år.

 • 21:00 Avlyst Gjennom Lysmuren, Taxi Take Away

  Hei Det vert fyrst ein tur på fastlandet, deretter øyhopping rundt Afrika. Mykje glad musikk for dei som likar det slik. Helsing Grautfest

 • 21:00 Lady Hardanger // SWEAM // Level & Tyson // Duvel, Maksitaksi

  Maksitaxi stenger dørene! :’-( Bli med å feire de siste dagene av Oslos beste utested!