Kalenderen for onsdag 11. april 2018

 • 12:00 Slow/Fast Cycle, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Kunstnere: Ove Kvavik, Jorunn Hancke Øgstad, Randi Furuberg, Hyslom (Itaru Kato, Fuminori Hoshino, Yuu Yoshida), Farhad Kalantary, Daisuke Kosugi, Per Kristian Nygård og Richard Alexandersson.

 • 12:15 Åpen Forelesning med Kamilla Langeland, Oslo Fotokunstskole

  Kamilla Langeland presenterer egne arbeider på Oslo Fotokunstskole.
  Arrangementet er åpent for alle.

 • 13:00 Carolina Marí Finngård & Zdenek Sopousek / 7. til 20. april, S9 Galleri

  Velkommen til vernissage lørdag 7. april kl. 15.00 ! Carolina Marí Finngård viser prosjektet «Glasskår ved Middelhavet», med utgangspunkt i dagens flyktningkrise. Det består av store akvareller på papir, en serie smykker i glass og sølv, samt en installasjon. Zdenek Sopousek’s malerier utforsker det han kaller “Underjordisk natur” – et mysterium hvor livet med sine særegne skikkelser er avvikende fra menneskets natur, men likevel ligner på den.

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind! General knowledge quiz starts at 18.00 and music quiz starts at 20.00 (ish). Teams of 5. Reservations recommended!

 • 18:00 Menneske og maskin: INFORMASJONEN, Deichman Hovedbiblioteket

  Forfatter Bår Stenvik i samtale med Vagant-redaktør Audun Lindholm, om maskinen, mennesket og litteraturen i informasjonsalderen. Hvordan preger teknologien vårt forhold til oss selv og hverandre?

 • 19:00 Verk Produksjoner: Manifest United, Black Box Teater

  Med utgangspunkt i kunstneriske manifester fra de siste hundre årene, fordyper Verk Produksjoner seg denne gangen i en orkan av skiftende ideer, endringer og kunstnerisk innsikt. Manifestene er både eksentriske og skandaløse samtidig som de kombinerer humor, visdom og alarmerende krav. Manifest United består av en kakofoni av stemmer fra ulike kunstretninger.

 • 19:00 Periferien: POING spiller Hodkinson og Bach, Sentralen

  Trioen POING spiller nytt verk av Juliana Hodkinson som bl.a. inkluderer 100 glowsticks, selvlysende maling og et rom dekket av led-lys. Det blir også et gammelt verk, av Johann Sebastian Bach, men i ny drakt.

 • 20:00 Trollkrem import. Performanceturnè langs Grønlandsleiret, Ivars Kro

  TROLLKREM IMPORT er et performance-program på Grønland i Oslo som strekker seg over fem kvelder, spredt utover en lengre periode. Kunstnerduoen inviterer ulike artister og kunstnere med utgangspunkt i det sammensatte sosiale rommet som denne delen av byen er. Publikum inviteres ut av skyggene, opp av sofaen og ut av skapet, for å delta på et eksperimentelt klubbkonsept med kroppsutfoldelse, musikk og heftige kostymer og scenografi.