Kalenderen for onsdag 18. april 2018

 • 12:00 Slow/Fast Cycle, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Kunstnere: Ove Kvavik, Jorunn Hancke Øgstad, Randi Furuberg, Hyslom (Itaru Kato, Fuminori Hoshino, Yuu Yoshida), Farhad Kalantary, Daisuke Kosugi, Per Kristian Nygård og Richard Alexandersson.

 • 12:15 Åpen Forelesning med Marthe Elise Stramrud, Oslo Fotokunstskole

  Marthe Elise Stramrud presenterer egne arbeider på Oslo Fotokunstskole.

  Arrangementet er åpent for alle.

 • 13:00 Carolina Marí Finngård & Zdenek Sopousek / 7. til 20. april, S9 Galleri

  Velkommen til vernissage lørdag 7. april kl. 15.00 ! Carolina Marí Finngård viser prosjektet «Glasskår ved Middelhavet», med utgangspunkt i dagens flyktningkrise. Det består av store akvareller på papir, en serie smykker i glass og sølv, samt en installasjon. Zdenek Sopousek’s malerier utforsker det han kaller “Underjordisk natur” – et mysterium hvor livet med sine særegne skikkelser er avvikende fra menneskets natur, men likevel ligner på den.

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind! General knowledge quiz starts at 18.00 and music quiz starts at 20.00 (ish). Teams of 5. Reservations recommended!

 • 19:00 Arttalks, CAFETEATRET

  ARTTALKS
  onsdag 18. april

  Ny utstilling av Siri Dannevig

  Vernissage kl. 19
  Arttalks begynner kl. 20:00

  intervju, performances og live arts

 • 19:00 Ung i Aulaen: Fagerborgfestspillenes åpningskonsert, Universitetets aula

  Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival skapt av unge musikere, for et ungt publikum. Vi ønsker å rekruttere et nytt publikum til den klassiske musikkarenaen og målet er å bli en av hovedstadens mest dynamiske og spennende musikkfestivaler.

 • 19:00 Russiske tilstander: Krigsmyter og historiefortelling i det nye Russland, Deichman Hovedbiblioteket

  Russland er omgitt av fiender i øst og vest. Den største trusselen kommer fra et Amerika som turer fram som de vil, og nå, som for 80 år siden, trues den europeiske grensen av vestlig ekspansjonisme. Jammen bra Russland har en sterk president!