Kalenderen for lørdag 12. mai 2018

 • 10:00 Samisk vårmarked /// Giđđamárkanat, Samisk hus

  Det blir vårfest i Dronningens gate lørdag 12. mai og Oslo Sameforening arrangerer i den forbindelse samisk vårmarked på Samisk Hus i Oslo kl 10-16. Vårmarkedet er både inne og utendørs siden Dronningens gate er bilfri for anledningen. Det er også mange andre arrangementer i nabolaget. Kaféen er åpen og hvis været tillater det, så blir det også grillmat ute.

 • 12:00 Patrik Berg – Landscapes and plants, Galleri Norske Grafikere

  Torsdag 3. mai kl 18 ønsker Norske Grafikere velkommen til åpning av utstillingen Landscapes and plants der Patrik Berg viser en serie nye store etsninger fra 2018 med jungelinspirerte landskapsmotiver.

 • 12:00 Slow/Fast Cycle, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Kunstnere: Ove Kvavik, Jorunn Hancke Øgstad, Randi Furuberg, Hyslom (Itaru Kato, Fuminori Hoshino, Yuu Yoshida), Farhad Kalantary, Daisuke Kosugi, Per Kristian Nygård og Richard Alexandersson.

 • 12:00 Hanne Ekkeren ”Borderline”, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass er stolt over å presentere Hanne Ekkeren med prosjektet ”Borderline”, som tar utgangspunkt i fenomenet grenser og refererer til både et fysisk og mentalt grenseland. Utstillingen består av en serie objekter bygget opp av barnåler, funnet materiale og fotografi.

 • 12:00 Krakabøla Marked, Gamlebyen sport og fritid

  Lørdagsmarked i Gamlebyen
  Hver lørdag kl 12-17, fra Mai – September 🌼
  På GSF i Oslo

 • 13:00 Grete Swahn / 5. til 18. mai 2018, S9 Galleri

  Grete Swahn arbeider med maleri som hovedfelt. Med utgangspunkt i det figurative maler hun med akryl og olje – i grenselandet mellom det abstrakte og det figurative. Velkommen til vernissage lørdag 5. mai kl. 15.00 til 17.00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00. Vi ses i Sverdrups gate 9 !

 • 13:00 ORP2-utstillingen IV og Open Video VIII, Atelier Nord ANX

  I forbindelse med Oslo Open 2018 deltar kunstnere med tilhold i atelierfellesskapet Olaf Ryes Plass 2 (ORP2) i en gruppeutstilling på Atelier Nord ANX, ORP2-utstillingen IV. Samtidig vises videoprogrammet Open Video VIII kuratert av Janne Talstad.

 • 13:00 GRIPP av Ingrid Eggen og Jennie Bringaker, Tenthaus Oslo

  Jennie Bringaker og Ingrid Eggen viser nye arbeider innen skulptur og video på Tenhaus Oslo, 3-27 mai 2018. Utstillingen vil bestå av et felles videoarbeid og to separate skulpturelle prosjekter.

 • 14:00 Mindful Parenting & Meditation for Kids, Nordic Kadampa Meditation Centre

  Barn er naturlig nysgjerrige og vi har god erfaringer med å vise barna at det er både spennende og nyttig å utforske også den indre verden. Aktivitetene er kreative og morsomme for både barna og foreldrene, vi er sikre på at disse kursene gir både barn og foreldre en meningsfull og lærerik tid sammen.

 • 17:00 Saturday Live: The Pueblo & Alex, Smelteverket

  The latest phenomenon in Oslo.

 • 19:00 Eurovisionfest på Røverstaden, RØVERSTADEN

  KL 19:00 – 03:00 III BINGO & VISNING AV FINALEN PÅ STORSKJERM
  Lørdag 12.mai går årets Eurovisionfinale av stablen i Portugal. Alexander Rybak er klar for å klatre til topps og vi er klar til å heie på han! Det blir Eurovision bingo og visning av finalen på storskjerm fra kl 21:00.

 • 22:00 Get Ready! – Boss Dynamite Special, Rockefeller

  Lørdag 12.mai er Get Ready! tilbake med en Boss Dynamite – Oslo Reggae Weekender-spesial i Leiligheten på Rockefeller!
  I anledning denne reggae-festivalen har vi invitert med oss den fabelaktige Alfonso T17 (Segovia, Spania), og står klare for å gi DEG en danseopplevelse av de sjeldne!

 • 22:00 Reggae Regular: Dubplates Galore!, Mela kafé

  For the first time ever three of Norway’s top reggae sounds meet to play their most exclusive and unique dubplates!!
  TroubleTone from Stavanger
  Lambsbread Sound from Trondheim
  and
  Jah Ark Manifest from Oslo
  This is a historical dance that reggae lovers simply cannot miss!!!!