Kalenderen for onsdag 23. mai 2018

 • 10:00 Patrik Berg – Landscapes and plants, Galleri Norske Grafikere

  Torsdag 3. mai kl 18 ønsker Norske Grafikere velkommen til åpning av utstillingen Landscapes and plants der Patrik Berg viser en serie nye store etsninger fra 2018 med jungelinspirerte landskapsmotiver.

 • 12:00 VR Oslo – Women in VR, Forskningsparken onsdag 23.5. kl. 12, Forskningsparken

  Kvinner og VR – åpent arrangement på Forskningsparken 23.5. kl. 12

 • 17:00 Utstråle positivitet, Nordic Kadampa Meditation Centre

  Føler du at du sitter fast i negative tanker om deg selv eller andre? Det er ikke nødvendig, vi kan definitivt endre våre mentale mønstre og ved å gjøre det kan endre både vår egen og andres livskvalitet til det bedre.

 • 18:00 Smelteverket Pub Quiz, Smelteverket

  Every Wednesday at Smelteverket. Test your mind! General knowledge quiz starts at 18.00 and music quiz starts at 20.00 (ish). Teams of 5. Reservations recommended!

 • 19:00 Ung i Aulaen: Dorina Komani med venner, Universitetets aula

  Dorina Komani holder sin mastereksamenkonsert i Universitetets aula denne kveden med gode venner som byr på et usedvanlig variert program.

 • 20:00 Trollkrem import. Performanceturnè langs Grønlandsleiret, Botsparken

  TROLLKREM IMPORT er et performance-program på Grønland i Oslo som strekker seg over fem kvelder, spredt utover en lengre periode. Kunstnerduoen inviterer ulike artister og kunstnere med utgangspunkt i det sammensatte sosiale rommet som denne delen av byen er. Publikum inviteres ut av skyggene, opp av sofaen og ut av skapet, for å delta på et eksperimentelt klubbkonsept med kroppsutfoldelse, musikk og heftige kostymer og scenografi.

 • 20:00 Bjørnstad/Drecker/Saabye Christensen: A Suite of Poems, RØVERSTADEN

  Gjennom flere år har forfatteren Lars Saabye Christensen skrevet hotell-dikt på sine reiser verden rundt. 12 av disse dypt personlige diktene er tonsatt av venn og forfatterkollega Ketil Bjørnstad i suiten A Suite Of Poems. Dette er Bjørnstads 14. ECM-utgivelse etter mer enn en kvart million solgte plater på denne tyske prestisje-labelen. Bjørnstad har tidligere tonsatt Saabye Christensen på CD-en Reisetid (1997). På denne duo-innspillingen gjenopptar han det årelange samarbeidet med vokalisten …