Kalenderen for tirsdag 22. oktober 2019

 • 10:00 Mattias Härenstam – Abendland, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til Mattias Härenstams utstilling «Abendland» lørdag 5. oktober kl 13. I forbindelse med utstillingen blir det en kunstnersamtale med Mattias Härenstam og Lotte Konow Lund 31. oktober kl. 18:00.

 • 13:00 Gratis orgelkonsert, Sagene Kirke

  Hver tirsdag kl 13 spiller kantor Stein Skøyeneie en orgelkonsert på det historiske Hollenbach-orgelet i Sagene kirke. Konserten er gratis, og kan kombineres med en påfølgende kort tidebønn og kirkekaffe. Se her for månedens program. Velkommen!

 • 16:00 Meet The Artists: Desire Lines Residency, Café Mir

  Møt kunstnerne!

  Desire Lines er et nytt initiativ for uavhengig utøvende kunstere, og fem internasjonale kunstnere deltar i vårt Artist-in-Residence-Program. Kunstnerne spesialiserer seg alle i å skape stedsavhengig og forgjengelig kunst i det offentlige rom.

 • 19:00 Agder Camerata, Gamle Raadhus

  5 essensielle ledd; 4 urfremføringer av verk for 3 utøvere; 2 duetter; 1 soloverk

 • 19:00 “Sweatshop Aleppo” – Teaterforestilling, VEGA SCENE

  Forestillingen Sweatshop Aleppo av Tale Næss er en støttekonsert. På Vega Scene låner tre skuespillere ut sine stemmer, kropper og musikk ut slik at vi får oppleve små øyeblikk av liv på flukt i en intim scenisk situasjon.

 • 19:00 Forfatterportrett: Éric Vuillard, BLÅ

  Vi har æren av å ønske velkommen til et litterært møte mellom den franske forfatteren Éric Vuillard og oversetter og litteraturkritiker Margunn Vikingstad.

 • 19:30 Nordic Black Theatre “Maya Angelou – Black Woman Rising”, CAFETEATRET

  Nordic Black Theatre production about the great poet, singer, writer and activist Maya Angelou

 • 20:00 Steinars Open Mic, Café Mir

  Kom på Café Mir i Markveien hver tirsdag for en hyggelig kveld med variert scenekunst.

 • 21:00 Dans for voksne: KURUMI KADOYA + HÅKON LIE, Sinsen Sentral

  Du trur det er slutt på undergrunnen. Og at det blinker retro-alarm når noen sier HARSH NOISE-KONSERT I ET BILVERKSTED, men støyen er fersk og japansk som bare faen, og vi ække hypp på å lefle med den trua der. Ikke du heller. Ikke nå, som vi trenger undergrunn og musikk for hard tid mer enn noen gang.