Kalenderen for onsdag 11. desember 2019

 • 11:00 Avlyst Utstilling: Bøkene som forandret verden, Eidsvoll 1814

  Siste dag. Ta turen til Juleåpent på Eidsvoll Verk og museet Eidsvoll 1814. Siste sjanse til å se utstillingen BØKENE SOM FORANDRET VERDEN er under Jul i Eidsvollsbygningen, lørdag 7. og søndag 8. desember.

 • 16:45 Overcoming Stress & Frustration (Norwegian), Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  Stress, frustration and anger are common experiences in modern life. These painful states of mind can arise when we encounter challenging situations and difficult people. If irritation or anger is not recognized early on it can become a poison that destroys our happiness and interferes with our relationships.

 • 18:00 Vaguely Obscure, Café Mir

  Achtung godtfolk! Etter en forvirrende lang sommerferie kan vi endelig ønske velkommen til en ny runde med Vaguely Obscure på MIR (aka gamlehjemmet).

 • 18:00 AD_VENT luke 11, Karl Johans gate 11

  AD_VENT er en levende julekalender. I år har den sju luker: 3., 6., 7., 10., 11., 18. og 20. desember. Bak sju dører i sentrum har vi invitert forfattere, skuespillere, musikere og kunstnere til å tenke rundt ventetid og gi oss en kunstnerisk kalendergave. Kom, kom!

 • 18:00 Leireklubb, Kroloftet

  Leireklubben er tilbake!

  Hver onsdag møtes vi på Kroloftet for å leke oss, få trimmet fingermotorikken litt og kanskje lage en liten kopp, en skulptur eller Høstutstillingens nye hot shot.
  Det er lavterskel, alt er lov og vi skal først og fremst ha det gøy.

 • 19:00 Journalistikk LIVE, Salt Art-Music

  Vi tar live journalistikk til Norge og håper du blir med!

 • 19:00 Quiz på Siste Sang, Siste Sang

  Hver onsdag klokka 19 står det en mann med mikrofon på Siste Sang. Han lurer på mye rart, og alle som kommer innom oppfordres til å opplyse ham. I bytte vil noen av de beste opplyserne få premier. Det er ikke så verst.

 • 19:30 Avlyst Voomusp – tid og sted kan avtales av den som ønsker å arrangere., Vålerenga Vertshus

  Dette arrangementet kan organiseres av hvem som helst som ønsker det, jeg ønsker ikke det og avlyser derfor slik det står nå.
  Fritt frem for den som ønsker bytte av dag og sted og innhold.

  Vi kopierer det første året med tanke på steder, og når vi kommer til steder som ikke fins mer så må vi diskutere hvor man skal gå i stedet for.
  For ti år siden i desember var det Voomusp her onsdag 16.desember klokka 19:30: underskog.no/kalender/58579…