Kalenderen for lørdag 14. desember 2019

 • 11:00 Åpningsfest – Deichman Torshov, Deichman Torshov

  Endelig åpner biblioteket igjen etter oppussing. Og vi inviterer inn til en hel dag med fest. Både Brillebjørn og Sandra Kolstad kommer på festen. Og du er også invitert!

 • 11:00 Vegansk Julefestival 2019, DogA Norsk Design- og Arkitektursenter

  Vegansk Julefestival er et arrangement for alle som er opptatt av nydelig mat, etiske julegaver og god julestemning. Arrangeres 14-15. desember på DogA i Oslo.

 • 12:00 Stort julesalg hos Arbeidernes Antikvariat, Arbeidernes Antikvariat

  Visste du at 2 av 3 nordmenn er positive til brukte julegaver? Lørdag 14. – søndag 15. desember får du 30 % rabatt på alt av brukte bøker hos Arbeidernes Antikvariat.

 • 12:00 PRINDSEN JULEMARKED, Prindsen hage

  Tidenes hyggeligste juletradisjon! Et annerledes, edgy og koselig julemarked

 • 14:00 KORET synger Faurés Requiem, og det er jul igjen!, Vålerenga Kirke

  KORET synger og det er jul igjen! – og det for 11. gang. I år fremfører KORET et verk som har fått ord på seg som verdens vakreste: Faurés Requiem. Det er som et lys i vintermørket, et pusterom i førjulsstria. Det blir også sunget spesielt utvalgt julemusikk som garantert setter deg i julestemning.

 • 15:30 Barnedisko med Dj Oslo Julekaramell, Café Mir

  Dj Flyvende Mandarin og Nissyfus tar over Dj-spakene, og Nissefar kjører lys.

 • 18:00 Åpningsfest – Deichman Torshov, Deichman Torshov

  Endelig åpner biblioteket igjen etter oppussing. Og vi inviterer inn til en hel dag med fest. Både Brillebjørn og Sandra Kolstad kommer på festen. Og du er også invitert!

 • 20:00 Hail Santa 2019, Café Mir

  Bulb // Duke Street Kings // HIEROPHANTOM
  Varmt Velkommen til Hail Santa 2019, et nydelig smorgasbord av bænd!

 • 21:00 The Altern80s Club: The End, Leiligheten

  Etter 10,6 uforglemmelige år, tar The Altern80s Club farvel med sitt 100. og siste arrangement lørdag 14. desember, og i den anledning bys det på det mest tettpakkede programmet i konseptets historie. Stjernefotograf Tarjei Krogh (kjent fra bl.a. Oslo Synth Band, Anstalt og Sontarjeiav og som inspirasjonskilden til Espen Eckbos legendariske synther-karakter “Rhino Thue”) returnerer bak spakene for første gang siden 2012 – denne gangen med SVETT-makker Joakim Dengode Vestin – for et eksklusivt …