Kalenderen for tirsdag 2. april 2019

 • 09:00 Spreng den/Riv den, Grafill R21

  I utstillingen Spreng den/Riv den, utforskes den rivningstruede Y-blokkas formspråk, kunstneriske arv og samfunnskritiske rolle. Erling Viksjøs arkitektur og det unike kunstneriske samarbeidet mellom Nesjar og Picasso fortolkes gjennom arbeider av Ane Barstad Solvang, Anders Kvammen, Clara Claussen, Christopher Nielsen, Frode Helland, John Hoelstad Dæhli og Saralinn Hembre Singstad. Béton brut, punk-estetikk og DIY-metoder som silketrykk og risografi tas i bruk for å protestere mot rivingen av et av Norges viktigste arkitektoniske og kunstneriske verk, Erling Viksjøs Y-blokk.

 • 13:00 Gratis orgelkonsert, Sagene Kirke

  Hver tirsdag kl 13 spiller kantor Stein Skøyeneie en orgelkonsert på det historiske Hollenbach-orgelet i Sagene kirke. Konserten er gratis, og kan kombineres med en påfølgende kort tidebønn og kirkekaffe. Velkommen!

 • 17:00 Vold og Schjerven Mollerin: Historien om Mor Godhjerta, BLÅ

  Litteratur på Blå inviterer til en dybdesamtale mellom to generasjoner og to prominente skikkelser i den norske litteraturen: lyriker, oversetter og essayist Jan Erik Vold og forfatter, litteraturviter og essayist Kaja Schjerven Mollerin.

 • 18:00 DocLounge med publikumsfavoritten: «Don’t Be a Dick About It» + QUIZ!, CAFETEATRET

  Velkommen til Doc Lounge, og et intimt feelgood-portrett av to brødre og deres vennskap.

 • 19:00 Hindemiths sonatar for blåsarar og klaver, Norges Musikkhøgskole, Levinsalen

  Ti studiar i uttrykkskraft og askese. Andre konsert.

 • 19:30 Kultur- og underholdningsquiz APRIL, Litteraturhuset

  Anne Gaathaug er quizmaster og vi prøver å ikke komme på siste plass (det går sånn ok)