Kalenderen for tirsdag 9. april 2019

 • 09:00 Spreng den/Riv den, Grafill R21

  I utstillingen Spreng den/Riv den, utforskes den rivningstruede Y-blokkas formspråk, kunstneriske arv og samfunnskritiske rolle. Erling Viksjøs arkitektur og det unike kunstneriske samarbeidet mellom Nesjar og Picasso fortolkes gjennom arbeider av Ane Barstad Solvang, Anders Kvammen, Clara Claussen, Christopher Nielsen, Frode Helland, John Hoelstad Dæhli og Saralinn Hembre Singstad. Béton brut, punk-estetikk og DIY-metoder som silketrykk og risografi tas i bruk for å protestere mot rivingen av et av Norges viktigste arkitektoniske og kunstneriske verk, Erling Viksjøs Y-blokk.

 • 10:00 ANNALOU (Anna Louise Andersen), Galleri Nobel

  “Spring has sprung”
  4. – 14. April 2019

 • 11:00 Penger og politikk: Kapitalen på kjøpesenteret (NB! Påmelding), Deichman Nydalen

  Deichman Nydalen og Oslo-Akershus HK ønsker deg velkommen til det spennende lunsjforedraget “Kapitalen på kjøpesenteret”.

 • 13:00 Gratis orgelkonsert, Sagene Kirke

  Hver tirsdag kl 13 spiller kantor Stein Skøyeneie en orgelkonsert på det historiske Hollenbach-orgelet i Sagene kirke. Konserten er gratis, og kan kombineres med en påfølgende kort tidebønn og kirkekaffe. Velkommen!

 • 13:00 VoxLAB vårFEST, Mela kafé

  3 dager med festival for nyskrevet musikkteater og vokalmusikk, i regi av VoxLAB. Konserter og Workshops.

 • 17:30 Drop-in lesesirkel, Deichman Torshov

  Prøv en lesesirkel som verken krever forberedelser eller forpliktelse.

 • 18:00 Førpremiere av filmen HOLIDAY med regissørbesøk og liveopptak podcast, VEGA SCENE

  Førpremiere av prisbelønnede og omdiskuterte HOLIDAY med regissør Isabella Eklöf tilstede! Tirsdag 9. april på Vega Scene kl 18.00! Etter filmen blir det liveopptak av podcast i salen der Isabella Eklöf intervjues av Lars Kristian Overland. Podcasten er produsert av Filt.

 • 19:00 Surrealistisk kokekunst, Deichmanske Bibliotek – Grünerløkka

  Ami Bouhassane, Lee Miller’s barnebarn, kommer til Grunerløkka bibliotek og forteller om hvilken innflytelse mat har hatt i Lee Millers liv, og hvordan dét ender opp med å bli det kreative som hun til slutt bytter ut kameraet med. Ifølge Ami ble det hennes tøffeste, men viktigste forvandling.

 • 19:30 After The Dream, Grønland kirke

  Teaterforestilling om Martin Luther King 4.4 – 12.4

 • 20:00 VoxLAB vårFEST, Grusomhetens Teater

  3 dager med festival for nyskrevet musikkteater og vokalmusikk, i regi av VoxLAB. Konserter og Workshops.

 • 20:00 Dj Stacey deVoe, Café Mir

  Stacey de Voe er ung kunstner & DJ og hun tar med seg platebaggen full av USB-sticks fra KHiO ned til Mir denne kvelden. Det blir en collage av ebm//new wave//minimal synth//techno & industrial tunez!
  Ha gode sko.
  Cc: 0,-
  ID: 20