Kalenderen for torsdag 5. mars 2020

 • 13:00 CoMa / collage og maleri av Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel i S9 Galleri., S9 Galleri

  Fra lørdag 29. februar til fredag 13. mars viser Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel collager og malerier i S9 Galleri på Grünerløkka. Velkommen til CoMa-vernissage fra kl. 15. til 17.00. Åpningstider ellers er onsdag til søndag 13.00 til 17.00. Hjertelig velkommen !

 • 18:00 Biografiske tekster. Skrivekurs med Marianne Teie., Sentralen

  Marianne Teie kommer nå med sin andre diktsamling på Cappelen Damm.
  Boka tar utgangspunkt i livet til en virkelig person, Joseph Schechter, og tiden han levde i. Begge hennes diktsamlinger er en blanding av biografiske fakta og dikning. Marianne vil på dette skrivekurset veilede deltagerne i hvordan de kan gjøre det samme. Hvordan finne et prosjekt/konsept og gjøre research og hun vil gi tilbakemelding på tekster. Man kan skrive om eget eller andres liv, og gjerne blande fiksjon og fakta.

 • 19:00 People Talks: Ingeborg Senneset + Anders Danielsen Lie Adjø, vitenskap?, Ingensteds

  Klarsynthet. Vaksineskepsis. Healing. Antivitenskap er ikke lenger forbeholdt kjendiser og lukkede mammaforum. Nå omfavnes det av høyt utdannede og politikere.

  ANTI Brandpeople inviterer til People Talks; en serie samtaler mellom interessante mennesker, om engasjerende temaer og problemstillinger de har til felles.

 • 19:30 CONTRARIAN, Café Mir

  CONTRARIAN spiller opp til teknologisk dans på MIR. Dans er frivillig. CONTRARIAN kjører også et DJ-sett eller tre. DJs:
  ZAP + Arek Le Böhm (Vaguely Obscure, This Sect)
  CONTRARIAN er Gøran Karlsvik aka Gorak
  (This Sect, DAMOKLES, ZAP, Endtimers, POST LOVE, etc). Debutskiva "Hit Singles (2018-19) ble sluppet i januar, og har så langt høstet gode omtaler i inn- og utland.

 • 20:00 Frisyro Bolani på Hør Hør!, Hør Hør

  Frisyro Bolani fyller kofferten til randen med vinyl og snurrer plater fra 20:00- 03:00. Ambient, Percussion, Jazz Acid House, Elder Italian, Funk, Psychedelic gangster- rock & Italo.

 • 20:00 CURRENT//LY, Hausmania

  Samtidsmusikk jam med sexy saxofoner og åpent for alle som vil jamme.