Kalenderen for lørdag 7. mars 2020

 • 04:00 Fritt Fall: Christian Blandhoel og Mogop, Café Mir

  Bikkja med gitaren er CHRISTIAN BLANDHOEL. Mogop er en fin hvit blomst som vokser i innlandet og skal hjelpe mot vorter. Dessuten er Mogop en kvartett: KARI RØNNEKLEIV (cello) OLE-HENRIK MOE (kontrabass), ESPEN REINERTSEN (sax) og EIVIND LØNNING (trompet).

  Så du vil helst ikke gå glipp av det her, det er helt sikkert.

 • 10:00 Innføringskurs i dreiing 7+8.mars / Kroloftet, Kroloftet

  Dette er et innføringskurs i dreiing!
  Du kan være nybegynner eller litt øvet. På dette intensivkurset går vi gjennom de viktigste teknikkene. Du får undervisning tilpasset det nivået du er på. :)

 • 10:00 Tøyen Impro Nybegynnerkurs, Kulturstedet

  - for deg som liker å ha det gøy!

 • 10:30 Instrumentmakerdagene 2020, Norges Musikkhøgskole, Levinsalen

  Norsk instrumentmakerforening inviterer for 4. gang til instrumentmakerdagene lørdag 7. og søndag 8. mars på Norges Musikkhøgskole i Oslo.

  I år har vi med fysiker ved universitetet i Paris, Claudia Fritz, for å gjøre blindtesting av gamle og nye instrumenter.
  En gylden anledning til å se, høre og teste instrumenter bygget av noen av Norges fremste fiolinmakere, gitarmakere, buemakere, blåseinstrumentmakere og orgelbyggere.

 • 11:00 Ikoniske nasjonalsymboler. Trumbull og Wergeland, Eidsvoll 1814

  Parallellene mellom John Trumbulls og Oscar Wergelands berømte historiemalerier er mange, ikke bare kunstnerisk, men også i bruken av bildene fram mot vår tid. Ny utstilling om kunst og politikk på museet Eidsvoll 1814.

 • 12:00 Ali Jabaly “Internal Shadow”, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass har gleden av å presentere årets HUMAN 2020 festivalkunstner Ali Jabaly med utstillingen Internal Shadow. Ali Jabaly (1992) er født og oppvokst i Gaza og er for tiden bosatt i Nord-Norge. Utstillingen gjenspeiler hans indre tilstand og følelse av psykisk og fysisk beleiring.

 • 13:00 CoMa / collage og maleri av Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel i S9 Galleri., S9 Galleri

  Fra lørdag 29. februar til fredag 13. mars viser Odd Hoff-Petersen og Øystein Blegen Hoel collager og malerier i S9 Galleri på Grünerløkka. Velkommen til CoMa-vernissage fra kl. 15. til 17.00. Åpningstider ellers er onsdag til søndag 13.00 til 17.00. Hjertelig velkommen !

 • 17:00 Underjordisk Dans for voksne – 7 konserter, Sinsen Sentral

  Juliana Venter
  Tuulia Kallio
  Strangerous
  Simon Gore
  Lahestan
  Kenneth Korstad Langås
  Petter Flaten Eilertsen

 • 18:00 Dead Hoodlums spiller konsert for barna og ungdom!, Café Mir

  Dead Hoodlums spiller konsert for barna og ungdom!

 • 20:00 Aiming For Enrike, Artilleriverkstedet i Horten

  Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasje-rende live-shows, all den tid de har turnert – og turnerer – i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl.

 • 20:30 DEAD HOODLUMS, Café Mir

  Dr. Factos sirkus av drømmere presenterer: DEAD HOODLUMS PÅ MIR Lørdag 7. mars 2020. Klokken 20.30.
  Fargerik psykotisk country og irsk fjøspønk for musikkelskere i alle aldre. Oppvarming: Magisk sirkus-eventyr på nynorsk.