Kalenderen for fredag 4. september 2020

 • 13:00 Chinelle Markovic / Utstilling, S9 Galleri

  Chinelle Markovic’ utstilling er en ferd gjennom særegne landskaper i en natur fylt av farger, og av lys og mørke. Alle arbeider er laget med stoffarger, acryl og blekk. Velkommen til vernissage lørdag 29. august kl. 15.00 til 17.00 Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00 t.o.m. fredag 11.september.

 • 18:00 THE YEAR OF THE DISCOVERY, Cinemateket

  De personlige historiene forbindes til det globale bildet, en arbeiderklasse presset inn i rammene til et stadig mer nyliberalt samfunn.

 • 18:00 Relying upon a Spiritual Guide, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  Public talk and meditation – Gen Dragpa will show practical ways in which we can engage in this practice whilst being true to ourselves and preventing an approach of blind faith and exaggerated devotion.

 • 18:30 Åpen scene, Sub Scene

  Velkommen til åpen scene på Sub Scene 4. september!

  Vil du vise frem en låt du har laget, et dikt du har skrevet, en sang du har coveret – eller trenger det uoppdagede bandet ditt en scene å stå på?

 • 19:00 September skogspils, Asylet

  Siden @gromma spurte etter Underskogspils i en tråd jeg fulgte, så har jeg kastet meg rundt i siste liten og sendt forespørsel om å booke bord på Asylet i morgen 04.09 – fra kl. 19.00

  Siden forespørselen ble sendt nå, så er det ikke sikkert vi får bord, men da får vi bare gå et annet sted, men det finner vi ut av. Jeg booket bord for 20 personer.