Kalenderen for søndag 8. desember 2019

  • 10:00 Utstilling: Bøkene som forandret verden, Eidsvoll 1814

    Siste dag. Ta turen til Juleåpent på Eidsvoll Verk og museet Eidsvoll 1814. Siste sjanse til å se utstillingen BØKENE SOM FORANDRET VERDEN er under Jul i Eidsvollsbygningen, lørdag 7. og søndag 8. desember.

  • 11:00 Tøyen Impro: Impro Nivå 3, Kulturstedet

    For deg som har tatt Impro Nivå 2 og er sulten på enda mer!

  • 11:00 søndag morgen meditasjon, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

    Kurset består av noen korte bønner, en guidet meditasjon og lære fra en buddhistisk lærer.

  • 12:00 Sveisekurs, Kroloftet

    Vi avholder fire heldags introduksjonskurs i sveising! Opplegget passer for like godt for deg som aldri har tatt i et sveiseapprat før som for deg som har prøvd deg litt, men gjerne vil ha en oppfrisking. Kurset fokuserer på grunnleggende sveiseprinsipper i teori og praksis, med vekt på sistnevnte. Vi begrenser oss til sveising på vanlig stål med MIG-apparat (altså automatisk trådmating).

  • 12:00 PRINDSEN JULEMARKED, Prindsen hage

    Tidenes hyggeligste juletradisjon! Et annerledes, edgy og koselig julemarked

  • 13:00 Terje Gulbrandsen / Oljemaleri, giclee og tekstil / 23.11 til 8.12 i S9 Galleri., S9 Galleri

    Det er de små, men fargerike glimtene i en stein, et tre eller i arkitektur som setter fantasien i gang, sier Gulbrandsen. På denne måten fremstår bildene mer som symbolske minner enn som rene naturgjengivelser. Det vil også bli salg av Giclée og tekstilarbeider med trykte motiver hentet fra Gulbrandsens malerier. Velkommen til vernissage lørdag 23. november kl. 15.00 til 17.00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.

  • 13:00 Seriefest – barnas egen tegneseriefestival, Serieteket v/Deichman Grünerløkka

    7. og 8. desember er det duka for tegneseriefest for barna på Serieteket. Lørdag blir det møter med tegneserieserieskapere som har laga kule tegneserier, og på søndag blir det juleverksted med tegneserietema. Gratis sveler blir det også.

  • 20:00 Kampenjazz: Julekonsert, CAFETEATRET

    Vertskap: Ina Sagstuen
    Vi følger selvfølgelig opp tradisjonen! Til vår store glede sa Ina Sagstuen seg villig til å overta stafettpinnen etter Heiða Karine Mobeck. Ingen enkel oppgave. Som dere ser nedenfor har Ina satt sammen en fantastisk julekonsert på Kampenjazz, Kanskje blir det flere innslag!