Gamle Raadhus

Gamle Raadhus er som navnet antyder byens eldste rådhus, bygget i 1641. Stedet er nå mest kjent som den restauranten som serverer suverent mest og best lutefisk i julebordsesongen og Osloquiz i vinter- og høstsesongen. Har også en skjult perle av en uterestaurant der du kan speide mot Akershus Festning.


Dette skjer på Gamle Raadhus…

Lørdag 21. september

Lørdag 28. september

Lørdag 12. oktober

Lørdag 19. oktober

Tirsdag 22. oktober

Lørdag 26. oktober

Lørdag 2. november

Lørdag 9. november

Dette har skjedd på Gamle Raadhus…

Lørdag 14. september

 • 15:30 Lørdagsopera – Confessions, Gamle Raadhus

  Händel betror seg gjennom flere av de vakreste melodier i vår klassiske musikkverden. Lascia ch’io pianga, Ombra mai fu, Tornami a vagheggiar, Endless pleasure, Endless love og Ah spietato er noen av de fantastiske ariene som publikum får høre fremført av de veletablerte musikerne i Ensemble Freithoff. Vi lover dere masse drama med fortelling, regi og improvisasjoner.

Onsdag 12. juni

Lørdag 30. mars

 • 15:00 Lørdagsopera – Menn fra Mozart til Puccini, Gamle Raadhus

  I musikkteater fra tidenes morgen mister menn både mot og mæle uten sin kvinnelige motpart. En baryton og tenor utforsker repertoaret som følger denne tradisjonen. Her blir det både kjente og mindre kjente arier og duetter for baryton og tenor.

Lørdag 23. mars

Lørdag 16. mars

 • 15:00 Lørdagsopera – We are women, Gamle Raadhus

  Tuberkulose, drap og kjærlighetssorg har i århundrer tatt livet av kvinneskikkelsene i operaen. Den tid er over. I dag retter vi oppmerksomheten mot tre sterke kvinner som, tross dårlige odds, håper på å komme seirende ut av denne konserten.

Fredag 15. mars

 • 19:00 Polstjärnan Trio på Gamle Raadhus Scene, Gamle Raadhus

  POLSTJÄRNAN TRIO

  Therése Thylin – Mezzosopran
  Ander Winterstam – Piano
  Christian Augustin – Elektronik

  Vad händer när en av Hildegard von Bingens medeltida melodier möter elektroniska ljud, programmerade synthar och pianoimprovisation?

  Det är en av de frågor som projektet Polstjärnan försöker besvara under sin musikaliska resa 2019.

Lørdag 9. mars

Lørdag 2. mars

Lørdag 23. februar

 • 15:00 Lørdagsopera – Begjær og besvær, Gamle Raadhus

  Operalitteraturen er full av romantikk, forviklinger, svik og tragedier og det er også denne konserten. Det blir et variert program med duetter og arier av blant andre Mozart, Bizet, Offenbach, Strauss og Verdi

Lørdag 16. februar

 • 19:00 An evening with KIKI DEVILLE!, Gamle Raadhus

  Kiki Deville inviterer sine beste venner i Norge til et forrykende show på Gamle Raadhus Scene. Her blir det stor glamourfaktor, høye toner, humoristiske innslag og skikkelig party. Baren er åpen hele kvelden.

 • 15:00 Lørdagsopera – Tenormatiné, Gamle Raadhus

  Dette er en Tenormatiné du ikke vil gå glipp av! Du får oppleve duoen Ørjan Hinna og Espen Solsbak som skal synge seg gjennom flere kjente arier og sanger innen tenorrepertoaret.

Lørdag 9. februar

Lørdag 1. desember 2018

Lørdag 24. november 2018

Lørdag 17. november 2018

Torsdag 15. november 2018

 • 20:00 Lassen / Releasekonsert / Gamle Raadhus Scene, Gamle Raadhus

  Jazzen med stor J er tilbake! Og saxofonist Harald Lassen(tidligere kjent fra Pixel, Bugge Wesseltoft NCOJ, No.4) henter hjelp hos sine beste venner og på kontinentet når han nå legger verden for sine føtter med sitt nye band LASSEN.

Lørdag 10. november 2018

Lørdag 3. november 2018

Lørdag 27. oktober 2018

 • 15:30 Lørdagsopera – Utrag fra to Monteverdioperaer, Gamle Raadhus

  Komponisten Claudio Monteverdi (Cremona 1567 – Venezia 1643) eksperimenterer med tekst og musikk og skapte en ny kunstform rundt år 1600 : Opera! I dag får publikum høre utdrag fra to av hans operaer,
  Il combattimento di Tancredi e Clorinda og Il ballo delle ingrate.