Biermannsgården

Gult trehus i den mest idylliske delen av Maridalsveien; mellom Alexander Kiellands plass og Sagene. Ganske nær Mølla, Beierbrua og Hønse-Lovisas hus.

Kart og beskrivelse

Biermannsgården er lokalene til DRIVHUSET stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid
Konsertserien bidrobon foregår her, basert på musikermiljøet i huset og Drivhusets nettverk av kreative folk.

Biermannsstuene kan leies – primært til konserter, kreative verksteder eller kurs og arrangementer for barn og unge. [email protected] – tlf 22351020

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.


Dette har skjedd på Biermannsgården…

Torsdag 25. april 2019

 • 19:00 Vokalimpro-workshop med Mona Julsrud, Biermannsgården

  Velkommen til impro med Mona Julsrud. Mona Julsrud er svært kjent som barokksanger, men har også i flere år drevet med friimprov. Hun underviser i dette ved NMH. Vi jobber med ulike vokalteknikker og improviserer sammen.

Torsdag 21. desember 2017

 • 19:00 Solsnukonsert: Kvinnestemmer!, Biermannsgården

  VoxLAB løfter frem musikk skapt av og for kvinner på denne solseng konserten, og markerer at kvinnenes plass i musikken går en lys fremtid i møte. Kom for variert, spennende, ny musikk. Synne Skouen, Kristin Bolstad, Agnes Ida Pettersen og Dalia With er noen av komponistene som står på programmet i kveld. Det blir en åpen improvisasjon på slutten av konserten der publikum oppfordres til å delta, og det blir også servert julegrøt. Velkommen!

Tirsdag 30. mai 2017

 • 20:00 Bjørnstad/Downes/Challenger, Biermannsgården

  Velkomen til konsert med Ingebjørg Loe Bjørnstad, Kit Downes og Tom Challenger!
  Ingebjørg fordjupar seg i arbeidet med å finna musikken i surnadalsdialekta si.
  Kan språket vera utgangspunkt for det musikalske vokabularet hennar?
  Når går orda frå å vera meiningsberande til å bli absurde?
  Kan lyden av orda vera både innhaldsformidlar og musikk?

Torsdag 2. mars 2017

Lørdag 14. januar 2017

 • 11:00 All Ears 2017, Biermannsgården

  all Ears

  12.-15. januar 2017

  16.utgave av all Ears, festival for improvisert musikk

  Konserter, workshop, barneworkshop, eksperimentell film, samtaler om bærekraft, DJ.

Lørdag 26. november 2016

Torsdag 17. november 2016

Torsdag 13. oktober 2016

 • 20:00 Releasekonsert med Pappenheim på Bidrobon, Biermannsgården

  Pappenheim, duoen med pianist Oscar Grönberg og trommeslager Tor Haugerud, slipper sitt debutalbum “Bekkenjordet” og feirer det med konsert i Biermannsgården på konsertserien Bidrobon. Pappenheim spiller ekspressiv friimprovisert musikk som liver opp i høstmørket. De har latt seg inspirere av helter som Cecil Taylor, Paul Bley og Paul Lovens, så vel som modernistisk musikk.

Mandag 14. mars 2016

 • 20:00 KAKAPOI + OKER – dobbelkonsert, Biermannsgården

  OKER:
  Torstein Lavik Larsen – trompet
  Fredrik Rasten – gitar
  Adrian Fiskum Myhr – kontrabass
  Jan Martin Gismervik – trommer

  KAKAPOI:
  Henriette Eilertsen – fløyte
  Hans Kjorstad – fele

Lørdag 21. november 2015

 • 12:00 Musikk- og multimedia-workshop for barn med Holum Trio, Biermannsgården

  Barn fra ca. 6 til 10 år er hjertelig velkommen til gratis musikk- og multimedia-verksted i Biermannsgården med Holum Trio pluss Sigurd som styrer video og lydeffekter. Det lages en kort forestilling der barna får prøve seg som komponister og utøvere. I tillegg vil barna få være med på sampling av lyd og bilde som brukes til å skape et bakteppe for konserten.

Torsdag 5. november 2015

 • 13:00 Loïc Guénin i Oslo! – bli med på workshop!, Biermannsgården

  Komponist, slagverker og lydkunstner Loïc Guénin lager i hver by og på hvert sted en ny versjon av sitt prosjekt WALDEN – etter Marseille, La Brière, Noirlac og Visby, Gotland kommer han til Oslo. Sentralt i arbeidet er felt-opptak fra byen, kombinert med nye grafiske partiturer for hvert sted. I Oslo blir det åpen workshop fra kl 13 – 16 der byens musikere og kunstnere inviteres til samspill og utforskning av helt ferske feltopptak og grafiske skisser.

Torsdag 29. oktober 2015

Søndag 27. september 2015

 • 20:00 Stackenäs/Carlsson/Zanussi, Biermannsgården

  Per Zanussi er ikke bare kontrabassist men også forsker i grenselandet mellom komposisjon og improvisasjon. Han inviterer ulike besetninger til å gjøre nye funn, og nå er det to formidable impromuiskere fra Sverige: David Stackenäs på gitar og Erik Carlsson på trommer

Onsdag 2. september 2015

 • 20:00 LEMUR, Biermannsgården

  LEMUR er en svært erfaren kvartettt av improvisatører som har høstet stor anerkjennelse for sitt intuitive samspill og kompositoriske formsans på mange konserter i inn- og utland. Kom og opplev fløyte, horn, cellog kontrabass på nært hold. Bjørnar Habbestad fløyter, Hild Sofie Tafjord valthorn, Lene Grenager cello, Michael Duch kontrabass.

Torsdag 18. juni 2015

 • 19:00 SOMMERKONSERT – Zanussi/Nørstebø – Unbird m. PerOddvar – SKAU – Evolution&Vik – Amurimuri – The …, Biermannsgården

  Opplev en innholdsrik musikk-kveld med stort spenn folkemusikk, impro, jazz, rock, poesi og trøorgel!
  Intimkonsert-serien bidrobon runder av en travel sesong med rikholdig meny pluss matpauser og snacks utover kvelden. 1) Per Zanussi og Henrik Munkeby Nørstebø 2) UNBIRD – Cambien, Winther, Johansen 3) SKAU – Stubsveen – Lillebo – H. Hulbækmo, 4) EVOLUTION&VIK – Winge – Igelkjøn 5) AMURIMURI – Garner – Hovland -Dyrnes -Andersen -Aarnes Vik 6) The Whole Damn Fam (US) Maesa Pullman, Jack Pullman, Jason Hiller

Torsdag 21. mai 2015

 • 20:00 STILLAE på bidrobon, Biermannsgården

  Opplev ny kammermusikk med sang, fløyte og gitar – trioen STILLAE presenterer nytt program med norsk, islandsk og japansk innhold. I Biermannsgården kommer man tett på utøverne får med alle musikkens nyanser. Stillae er Yumi Murakami – fløyter, Janne Berglund – sopran og Åsmund Stener Olsen – gitar

Fredag 15. mai 2015

 • 20:00 DonkeyJam, Vilde&Inga + Zach, Biermannsgården

  Dobbelkonsert på fredag 15. mai med både notert samtidsmusikk/klassisk og improvisasjonsmusikere av topp internasjonalt format. Vilde&Inga har nå slått seg sammen med perkusjonist Ingar Zach og er på turné i England før de avslutter med et gran-cassa trommebrak her i Biermannsgården. Duoen DonkeyJam med bratsj og klaver er også dristige i sin utforskning av konsertformen…

Torsdag 7. mai 2015

 • 20:00 Dobbelkonsert – KIM MYHR solo -LAURA ELLESTAD solo, Biermannsgården

  Opplev to markante soloutøvere i hver sin tradisjon Kim Myhr med fri impro gitar og Laura Ellestad som er en kanadisk hardingfele-spiller med spesial-fokus på utvandret Valdres-musikk! Alt er duket for nok en fantastisk musikk-kveld i den intime stua i Biermannsgården.

Fredag 1. mai 2015

 • 20:00 MØRK @ bidrobon, Biermannsgården

  MØRK gjester Biermannsgården i Oslo med en supereksklusiv konsert på Bidrobon fredag 1. Mai. Det er bare 40 sitteplasser i lokalet. MØRK spiller helt mutters alene, gardinene er trukket for og lys+visuals avvikles av Espen Isaksen. bill kr. 100 v. inng.

Søndag 26. april 2015