Kampen Bistro

Bistroen har ujålete interiør, klientell og innstilling. Veldig bra mat (3 retter til 275,-) og jevnlige konserter – både gratisarrangementer og noen det koster noen tiere for å se.


Bilder kategorisert som kampen bistroDette har skjedd på Kampen Bistro…

Søndag 27. oktober 2019

 • 18:00 KLASSISK PÅ KAMPEN med Unionen Gitar Trio, Kampen Bistro

  Unionen Gitartrio gjør sin debut på Klassisk på Kampen.

  En söndagskväll i månaden intar ett gäng härliga klassiska musiker lokalet Englafabrikken på Kampen Bistro och bjuder på smashing, klassisk musik! Det blir allt från stråkensembler, gitarrtrios till operapipor och kabaré.

Torsdag 4. april 2019

Søndag 24. mars 2019

 • 17:00 Klassisk på Kampen – Skuggsystrar, Kampen Bistro

  SKUGGSYSTRAR (https://skuggsystrar.com/) er tilbake på Kampen Bistro denne søndags ettermiddag den 24. mars.

  Denne* KLASSISK PÅ KAMPEN* aften har vi plukket ut noen av våre fantastiske kvinnelige komponistgenier. Disse damer som samhället lenge skygget og dermed fratatt muligheterna til å virke og bli hørt. Dette vil vi Skuggsystrar endre på!

Søndag 24. februar 2019

 • 17:00 Klassisk på Kampen med KIT Trio, Kampen Bistro

  KIT trio spiller musikk for enhver musikkelsker! Programmet denne søndagsmatiné inneholder alt fra tyske romansesanger og nordisk senromantikk til jødisk cabaretmusikk, brasilianske melodier og fransk opera.

Søndag 20. januar 2019

 • 16:30 Skyggesøstre på Kampen Bistro // Kvinnelige Komponister, Kampen Bistro

  Skyggesøstre (https://skuggsystrar.com/) intar Kampen Bistro denna söndagseftermiddag

  Att det har funnit många kvinnliga genier i alla tider är det ingen tvekan om. Men samhället såg länge bort från dem och berövade dem på så vis möjligheten för att kunna synas och höras bland männen. Detta vill Skyggesøstre förändra och bjuder därför på ett program med musik av kvinnliga kompositörer.

Mandag 30. april 2018

Torsdag 5. april 2018

 • 20:00 Metronomicon Audio / COU / SLYC / Sitting Trucks, Kampen Bistro

  Foreningen og institusjonen Metronomicon Audio har lenge hatt et favorittstempel hos Kampen Konsertforening (og såklart hos mange andre i tigerstaden)🌏🐅 Denne våren er intet unntak på programmet, og det er en stor glede å invitere til labelnight og dobbel slippfest på Kampen Bistro🖖🏻

Onsdag 15. november 2017

Søndag 30. april 2017

Onsdag 26. oktober 2016

Onsdag 28. oktober 2015

Torsdag 12. februar 2015

 • 20:00 MARK OLSON (US) + ALEXANDER LINDBÄCK @ Kampen Bistro, 12. feb, Kampen Bistro

  Mark Olson bør være et såkalt “household name” for alle som har en over minimal interesse for americana og alt-country. Platene hans med The Jayhawks er for lengst blitt kanon innen de nevnte sjangerne og i tiden etter har Olson aldeles ikke ligget på latsiden verken når det gjelder kvalitet eller kvantitet på utgivelsesfronten. Enten om det har vært med Original Harmony Creekdippers, solo, eller med sporadiske gjenforeninger med Jayhawks’ Gary Louris, har Olson holdt seg aktuell. …

Torsdag 31. juli 2014

Torsdag 3. april 2014

 • 21:00 STØV på Kampen Bistro, Kampen Bistro

  Da Mo i Rana-kvartetten Støv slapp sin aller første singel «Kamuflert Tidslinja» høsten 2013, hadde de aldri spilt en konsert før. Men deres status som unge og urørte tilhører nå en svunnen tid.

Torsdag 20. mars 2014

 • 21:00 SNASEN + supp: Bitek Industries + Dj Thomazini, Kampen Bistro

  I februar 2013 kom Failing Upwards EP av Snasen. Dette er smakebiter på musikken hans, før debutalbumet gis ut seinere i år. Robin Snasen Rengård har bakgrunn fra hardcore/punk-bandet Amulet, men lager i dag lyd som har blitt forsøkt karakterisert som eksperimentell instrumental hiphop. XLR8R har beskrevet musikken til Snasen som: – …a deep, glacial number, dewed with deadened snaps and hollow percussive samples. A slowly moving bassline and some grim vocal cuts eventually overtake his …

Søndag 2. februar 2014

Torsdag 23. januar 2014

 • 21:00 IamPsyenceFiction + Dj Thomazini, Kampen Bistro

  iampsyencefiction starter et hektisk 2014 med en intim konsert på Kampen Bistro. iampsyencefiction er hjertebarnet til låtskriver Aleksander Johansen. Han begynte å skrive låter som en ensom trubadur under nordlyset i Lofoten, og nå har han bygget ut sitt prosjekt til å bli et av Oslos mest spennende musikk-kollektiv. Med seg på laget har han Nils Martin Larsen (tidl. Lama), Simen Aasen (Einar Stray), Eirik Kirkemyr (Dråpe) og Eivind Almhjell (The Little Hands of Asphalt). Bandet ga vinter 2013 …

Torsdag 9. januar 2014

 • 21:00 VILDE TUV + Dj Thomazini, Kampen Bistro

  Kampen konsertforening starter årets program med en skikkelig karamell. Vilde Tuv er en av Bergens best bevarte hemmeligheter, og gjennom konserter på gatehjørner og i cafékroker har hun bygget opp en dedikert fanskare av entusiaster som sprer ordet om dette emosjonelle fyrverkeriet. Med el-gitar og basstromme er Vilde Tuv noe så sjeldent som et one-woman-band. Mellom de vakre gitarmelodiene og progressive basstrommetaktene kan man høre inspirasjonskilder så vidt forskjellige som svensk …

Søndag 15. desember 2013

 • 17:00 SUPERFEST PÅ KAMPEN BISTRO, Kampen Bistro

  Festivalsommeren er ikke over, den har bare trukket innendørs. Kom og tilbring en deilig kveld i gode venners, og favorittartisters lag! Snakkast på Kampen Bistro!

Fredag 6. desember 2013

 • 20:00 MISTER LIES (US) + TORKELSEN + GIRAFFAGE (US) + SLOW MAGIC (US), Kampen Bistro

  Kampen Konsertforening inviterer til minifestival og helaften for de som er glad i elektronisk musikk. Vi får besøk av hele 3 amerikanske artister og 1 ny norsk favoritt. Det blir også Djs og sommerstemning på verandaen. Velkommen til hovedstadens intime musikkoase for en kveld av de unike!