Hordaland kunstsenter

HORDALAND KUNSTSENTER holder til i Bergen, og ble etablert i 1976 som det første kunstnerdrevne kunstsenteret i Norge. Aktiviteten på HORDALAND KUNSTSENTER er synlig gjennom utstillingsprogrammet, med lik vekt på seminarer, presentasjoner og dialog. Siden 1987 har HORDALAND KUNSTSENTER hatt et nordisk gjesteatelierprogram, som fra 2008 også er åpent for internasjonale kunstnere, kuratorer, skribenter og andre innen kunstfeltet.

HORDALAND KUNSTSENTER jobber også med kunst i offentlige rom (som kontaktinstitusjon for KORO), et regionalt og internasjonalt Utenforprosjekt (i samarbeid med andre institusjoner) og har siden 2007 samarbeidet med MA-studiet på Kunsthøgskolen i Bergen og har et pågående samarbeid med femteklasse på Nordnes skole.

HORDALAND KUNSTSENTER BOKHANDEL er Bergens første fagbokhandel med et bredt utvalg tidsskrifter og fagbøker knyttet til samtidskunstfeltet.

Du finner oss i et av byens eldste skolebygg på Klosteret, der vi har fokus på den lokale kunstscenen i en internasjonal hverdag.

ÅPNINGSTIDER

Utstilling, bokhandel og kafé: Onsdag-søndag kl. 12-18

Twitter: @kunstsenter
Facebook: Hordaland kunstsenter


Dette skjer på Hordaland kunstsenter…

I dag

I morgen

Lørdag 23. november

Søndag 24. november

Dette har skjedd på Hordaland kunstsenter…

I går

Søndag 17. november

Lørdag 16. november

Fredag 15. november

Søndag 10. november

Lørdag 9. november

Fredag 8. november

Torsdag 7. november

Onsdag 6. november

Søndag 3. november

Lørdag 2. november

Fredag 1. november

Torsdag 31. oktober

Onsdag 30. oktober

Søndag 27. oktober

Lørdag 26. oktober

Fredag 25. oktober

Torsdag 24. oktober

  • 19:00 islas flotantes: oasis and palms <<<<<, Hordaland kunstsenter

    Kom og bli med på en hyggelig kveld hvor Nina Bačun og Tatiana Lozano forteller om sine respektive praksiser og møtepunkter i forhold til tverrfaglige synergier som oppstår gjennom rådgivningstimer, spørreskjemaer, diagnoser, relasjoner og andre mulig metoder som dukker opp i deres tilnærming til forskjellige prosjekter. Dørene åpner kl. 19.00, og samtalen starter 19:30. Velkommen! Nina Bačun (f. 1981, Osijek i Kroatia) jobber innen kunst- og designfeltet, både med selv-initierte prosjekter og …

  • 12:00 Bergen Assembly 2019: Actually, the Dead Are Not Dead, Hordaland kunstsenter

    Sick and Desiring, kuratert av Nora Heidorn.