Hordaland kunstsenter

HORDALAND KUNSTSENTER holder til i Bergen, og ble etablert i 1976 som det første kunstnerdrevne kunstsenteret i Norge. Aktiviteten på HORDALAND KUNSTSENTER er synlig gjennom utstillingsprogrammet, med lik vekt på seminarer, presentasjoner og dialog. Siden 1987 har HORDALAND KUNSTSENTER hatt et nordisk gjesteatelierprogram, som fra 2008 også er åpent for internasjonale kunstnere, kuratorer, skribenter og andre innen kunstfeltet.

HORDALAND KUNSTSENTER jobber også med kunst i offentlige rom (som kontaktinstitusjon for KORO), et regionalt og internasjonalt Utenforprosjekt (i samarbeid med andre institusjoner) og har siden 2007 samarbeidet med MA-studiet på Kunsthøgskolen i Bergen og har et pågående samarbeid med femteklasse på Nordnes skole.

HORDALAND KUNSTSENTER BOKHANDEL er Bergens første fagbokhandel med et bredt utvalg tidsskrifter og fagbøker knyttet til samtidskunstfeltet.

Du finner oss i et av byens eldste skolebygg på Klosteret, der vi har fokus på den lokale kunstscenen i en internasjonal hverdag.

ÅPNINGSTIDER

Utstilling, bokhandel og kafé: Onsdag-søndag kl. 12-18

Twitter: @kunstsenter
Facebook: Hordaland kunstsenter


Dette skjer på Hordaland kunstsenter…

I morgen

Torsdag 25. juli

Fredag 26. juli

Lørdag 27. juli

Søndag 28. juli

Dette har skjedd på Hordaland kunstsenter…

Søndag 21. juli

Lørdag 20. juli

Fredag 19. juli

Torsdag 18. juli

Onsdag 17. juli

Søndag 14. juli

Lørdag 13. juli

Fredag 12. juli

Torsdag 11. juli

Onsdag 10. juli

Søndag 7. juli

Lørdag 6. juli

Fredag 5. juli

Torsdag 4. juli

Onsdag 3. juli

Søndag 30. juni

Lørdag 29. juni

Fredag 28. juni

Torsdag 27. juni

Onsdag 26. juni