Lille Herbern

“Lille Herbern er en liten perle innerst i Oslofjorden rett på utsiden av Bygdøy. Stedet er både en a la carte restaurant og et selskapslokalet med en stor uteservering og et lite chambre separée. Stedet har fungert som serveringssted og kro siden 1929 og er dermed en av de eldste spisestedene i Oslo. Lille Herbern eies av Oslo Seilforening.

Stedet er i dag en restaurant med plass til ca 70 personer inne og uteserveringen til over 100. Det finnes også et cambre separee med plass til 10 personer.

Lille Herbern er det perfekte stedet for alt fra en romantisk kveldsopplevelse for to til store privat eller bedriftsarrangementer."

- http://www.sult.no/lilleherbern/


Dette har skjedd på Lille Herbern…

Fredag 31. august 2018

Lørdag 5. august 2006

  • 20:00 Avlyst Susanne Sundfør, Lille Herbern

    KVELDENS ARRANGEMENT ER LUKKA. BEKLAGER Å HA FEILINFORMERT EN HEL HORDE SKOGSFOLK! INFORMASJONEN BLEI LAGT UT I GOD TRO. HÅPER jofrid, ranunkel, cecimoss OG EVNT ANDRE FÅR MED SEG DETTE. FORHÅPENTLIGVIS KOMMER SUSANNE SNART TILBAKE. (Siterer Stavanger Aftenblad: “Hun kommer fra Haugesund, spiller piano, og synger aldeles nydelig, på en Katie Melua-aktig måte. Hun lager vakre, litt triste låter. Melodiene er vare og komplekse, pianolinjene er både godt komponert og strålende utført. Jeg tar …