BLÅ

Bredde og integritet. BLÅ er nok Norges mest kredible spillested. I tillegg har de en unik plassering ved Akersleva hvor de har uteservering på sommeren. Her gjennomføres det godt over 300 arrangementer i året der det jobbes for å etterleve en ellers dårlig skjult agenda om å gi deg det du ikke visste at du ville ha. Den ene dagen kan det være støy eller improjazz. Den andre dagen spiller for eksempel Earth, Crystal Fighters eller Veronica Maggio.

www.blaaoslo.no


Dette skjer på BLÅ…

Fredag 3. mai

Tirsdag 21. mai

 • 19:00 I dybden: Mummidalen, BLÅ

  21. mai inviterer Litteratur på Blå til en dybdesamtale om mummibøkene med Marie Alming og Janina Orlov

Mandag 7. oktober

Dette har skjedd på BLÅ…

Lørdag 6. april

Tirsdag 2. april

 • 17:00 Vold og Schjerven Mollerin: Historien om Mor Godhjerta, BLÅ

  Litteratur på Blå inviterer til en dybdesamtale mellom to generasjoner og to prominente skikkelser i den norske litteraturen: lyriker, oversetter og essayist Jan Erik Vold og forfatter, litteraturviter og essayist Kaja Schjerven Mollerin.

Tirsdag 26. mars

 • 19:00 Arne Lygre: scenetekst og nærvær, BLÅ

  Arne Lygre kommer til Litteratur på Blå for å snakke om forhandlingene mellom skreven tekst og teater, om produksjon av nærvær i tekst og om tolkningene som gjøres av de ulike oppsetningene verden over

Onsdag 13. februar

Tirsdag 12. februar

Torsdag 31. januar

 • 20:00 Kate Pendry+ Lemur: a work-in-progress listening party, BLÅ

  Kunstnerne inviterer til en åpen visning av musikkdramatisk kammerimpro i seanse-form. Sammen tegner de konturene av et intimt psykodrama basert på Ibsen-fragmenter, Jim Jones’ dødskult og Steven Speilbergs Haisommer, formidlet på flatt gulv med et minimum av tilrettelegging. Det blir åpen bar, og Hild Borchgrevink leder en samtale med kunstnerne etter visning.

Lørdag 26. januar

Fredag 25. januar

Tirsdag 22. januar

 • 19:00 Litteratur på Blå: Tankegods: Arne Næss, BLÅ

  I januar 2019 er det 10 år siden Norges mest kjente filosof gjennom tidene, Arne Næss, gikk bort. I den anledning vil sesongens første kveld på Litteratur på Blå handle om Næss’ liv og tanke.

Lørdag 8. desember 2018

 • 19:00 ADULT. på Blå, BLÅ

  Detroit-bandet Adult. kommer til Oslo for første gang noensinne i lørdag 8 desember.

Lørdag 1. desember 2018

 • 20:00 John Parish, BLÅ

  John Parish er et navn som oftest blir nevnt i samme åndedrag som PJ Harvey. I en årrekke har han vært hennes faste musikalske partner, et samarbeid som har virkelig har båret frukter – særlig på albumet «Let England Shake», som ble belønnet med en Mercury-pris for beste album.

Fredag 16. november 2018

Torsdag 8. november 2018

Lørdag 20. oktober 2018

Fredag 19. oktober 2018

 • 23:00 ╱grå – BLÅ, BLÅ

  Dette er ikke noen konsert og det er i hvert fall ikke et DJ-sett.

 • 20:00 Author & Punisher, BLÅ

  Author & Punisher is an industrial doom and drone metal, one man band utilizing primarily custom fabricated machines/controllers and speakers called Drone/Dub Machines. The devices draw heavily on aspects of industrial automation, robotics and mechanical tools and devices, focusing on the eroticism of the interaction with machine.

Torsdag 18. oktober 2018

Lørdag 13. oktober 2018

Torsdag 27. september 2018

 • 20:00 The Skatalites, BLÅ

  Vi er glade for å presentere The Skatalites i Oslo! Det jamaikanske bandet har spilt en stor rolle i å gjøre ska populært. Siden oppstarten i 1963 (!) har bandet dukket opp titt og ofte i forskjellige konstellasjoner og har siden den gang gitt ut en nesten endeløs rekke album. The Skatalites er først og fremst en liveopplevelse, noe de kommer til å bevise også denne kvelden. Gled dere!

Torsdag 20. september 2018