BLÅ

Bredde og integritet. BLÅ er nok Norges mest kredible spillested. I tillegg har de en unik plassering ved Akersleva hvor de har uteservering på sommeren. Her gjennomføres det godt over 300 arrangementer i året der det jobbes for å etterleve en ellers dårlig skjult agenda om å gi deg det du ikke visste at du ville ha. Den ene dagen kan det være støy eller improjazz. Den andre dagen spiller for eksempel Earth, Crystal Fighters eller Veronica Maggio.

www.blaaoslo.no


Dette har skjedd på BLÅ…

Lørdag 8. desember

 • 19:00 ADULT. på Blå, BLÅ

  Detroit-bandet Adult. kommer til Oslo for første gang noensinne i lørdag 8 desember.

Lørdag 1. desember

 • 20:00 John Parish, BLÅ

  John Parish er et navn som oftest blir nevnt i samme åndedrag som PJ Harvey. I en årrekke har han vært hennes faste musikalske partner, et samarbeid som har virkelig har båret frukter – særlig på albumet «Let England Shake», som ble belønnet med en Mercury-pris for beste album.

Fredag 16. november

Torsdag 8. november

Lørdag 20. oktober

Fredag 19. oktober

 • 23:00 ╱grå – BLÅ, BLÅ

  Dette er ikke noen konsert og det er i hvert fall ikke et DJ-sett.

 • 20:00 Author & Punisher, BLÅ

  Author & Punisher is an industrial doom and drone metal, one man band utilizing primarily custom fabricated machines/controllers and speakers called Drone/Dub Machines. The devices draw heavily on aspects of industrial automation, robotics and mechanical tools and devices, focusing on the eroticism of the interaction with machine.

Torsdag 18. oktober

Lørdag 13. oktober

Torsdag 27. september

 • 20:00 The Skatalites, BLÅ

  Vi er glade for å presentere The Skatalites i Oslo! Det jamaikanske bandet har spilt en stor rolle i å gjøre ska populært. Siden oppstarten i 1963 (!) har bandet dukket opp titt og ofte i forskjellige konstellasjoner og har siden den gang gitt ut en nesten endeløs rekke album. The Skatalites er først og fremst en liveopplevelse, noe de kommer til å bevise også denne kvelden. Gled dere!

Torsdag 20. september

Fredag 7. september

Torsdag 9. august

Fredag 6. juli

 • 19:00 Motvind 2018, BLÅ

  Motvind er en festival som går av stabelen for tredje gang 6. og 7. Juli på BLÅ, Kafé Hærverk og Cappelens Forslag. Programmet består av alt fra gamle ringrever som Thurston Moore & Mats Gustafsson, Träd Gräs & Stenar, Mike Cooper og Tristan Honsinger til yngre fremadstormende stilskapere som Torg, Brødrene Kjorstad, Kim Myhr og Harpreet Bansal.

Torsdag 28. juni

 • 20:00 Hurula, BLÅ

  Hurula, som har blitt en av Sveriges mest kritikerroste og populære rockeartister de siste årene og har av Dagbladet blitt omtalt som «Sveriges nye mørkemann». Hurula følger opp en god og lang svensk rocketradisjon som har gitt oss kompromissløse og melankolske storheter som Thåström, Ebba Grön og Broder Daniel.

Torsdag 14. juni

Torsdag 7. juni

Onsdag 30. mai

 • 20:00 Cloroform, BLÅ

  Gjennom 17 år har Cloroform vært et overflødighetshorn av progressiv, kontroversiell og utfordrende musikk som ikke lar seg fange av sjangertermenologien. Med røtter i jazz og med et ønske om å eksperimentere utover i et elektronisk rockelandskap, låter Cloroform som ingen andre band. Kontrabass, trommer og keyboards med full turbo og et skyhøyt energinivå.

Fredag 18. mai

Tirsdag 15. mai