Cafe Opera

Café Opera er restaurant, bar og klubb i ett. Har 2 etasjer og er ofte besøkt av DJ’s og band i helgene.


Dette har skjedd på Cafe Opera…

Fredag 5. desember 2014

 • 20:00 Poesidigg! Den siste festen!, Cafe Opera

  Tre år med fantastiske kvelder feires med toppet lag og fredagsdigg! Fra Oslo kommer Tone Hødnebø som tar med seg den rykende ferske Anne Carson-oversettelsen. Hun setter seg ned og samtaler med Carson-leser Tomas Espedal. I tillegg til dette leser debutantene Kjersti Bjørkmo og Anne Helene Guddal.

Fredag 26. september 2014

Fredag 29. august 2014

Onsdag 20. august 2014

 • 20:00 POESIDIGG! Øyvind Berg- sommerspesial!, Cafe Opera

  Ventetiden er snart over! Det blir selveste poesiegenden Øyvind Berg som åpner Poesidigg-ballet allerede 20.August! Han flyr inn med sin nye knallbok “Gjennom mørketida”. Det blir som alltid opplesninger, samtale ledet av Henning H Bergsvåg, alvor, tullball, overraskelser, DJ-hysteri og full fest! Greier annonseres etterhvert.

Fredag 28. mars 2014

Onsdag 26. mars 2014

 • 20:30 Poesidigg! Jakhelln!, Cafe Opera

  Poesidigg gønner på med sørlandsk raseri og poesi! Mysteriet Cornelius Jakhelln flyr opp fra sitt eksil i metropolen Berlin for å lese og preike med Henning Bergsvåg om sine seneste bemerkelsesverdige diktsamlinger i det han kaller dikt frå den norrøne diaspora. I tillegg leser lokale talenter og på vanlig vis fortsetter festen til solen står opp med selveste popprinsessen Sandra Kolstad og nevnte Bergsvåg bak miksebordet til å lede reisen fra sittedans til rekedans.

Fredag 7. mars 2014

 • 20:00 Poesidigg! Åpen mikk og poesifest!, Cafe Opera

  Poesidigg smeller til med et av årets høydepunkt: Den årlige åpen mikk-kvelden med innslag av gjestestjerner og overraskelser, og det attpåtil på en FREDAG! Ingen grunn til å holde tilbake her! Etablerte og uetablerte om hverandre, etterfulgt av en god fest der vi blir i andre etasje kvelden ut. Inviter med deg helgefesterne. DJs og gjestestjerner annonseres etterhvert… MELD DEG PÅ OM DU VIL LESE!

Onsdag 19. februar 2014

 • 20:00 Poesidigg! Moestrup og Eriksson!, Cafe Opera

  Poesidigg tar en ny sesong! Og hvilken pangstart det blir! Mette Moestrup tar turen opp fra Danmark, og i tillegg smeller vi til med legenden Helena Eriksson, sist sett blant Tomas Espedals utvalgte på festspillene. Samtale ledet av Henning H. Bergsvåg og opplesninger! Overraskelser selvfølgelig, og total-stemning med et nysammensatt DJ-team som garanterer dansing! (navn avsløres seinere). Poesidigg-publikummet er beryktet i Norden. Stepp ut! Nordisk stjernemøte.

Onsdag 11. desember 2013

Onsdag 20. november 2013

 • 20:00 Poesidigg! Svensken, dansken og nordmannen spesial!, Cafe Opera

  Etter fullt hus og dramatikk sist er Poesidigg tilbake med et nordisk stjernemøte! Fra Malmö flyr selveste Kristian Lundberg, og opp fra København får vi besøk av stjerneskuddet Asta Olivia Nordenhof (bildet) som reiser til oss båtveien. De vil lese sin poesi, og samtale med vår egen Tomas Espedal, som er en stor fan av begge poeter. Så slippes onsdagsballongen løs med fest, natten igjennom, med musikk valgt av Fredrik Saroea (Datarock) og kveldens vert Henning H Bergsvåg!

Onsdag 6. november 2013

 • 20:00 Poesidigg! Rimbereid, Hånes og en kontrabass!, Cafe Opera

  Selveste Øyvind Rimbereid kommer seilende opp fra Stavanger med sin rykende ferske, nye diktsamling “Orgelsjøen”. Til Bergen kommer også en annen fremragende Øivind, nemlig Øivind Hånes! Den stødige prosaisten debuterer som poet med “Desibel spirit”. Og som det musikalske geniet han er, tar han med seg kontrabassist Tine Asmundsen som skal dundre løs i andreetasjen på opera. Som alltid blir det samtale på scenen, ledet av Henning H Bergsvåg og vill fest med smellfeit musikk.

Onsdag 11. september 2013

 • 20:00 Poesidigg! Operamints!, Cafe Opera

  Poesidigg er tilbake! Monica Aasprong og Ingrid Storholmen flyr inn! Opplesning og samtale med Henning H. Bergsvåg, fest hele natten. Fredrik Saroea spiller plater.

Onsdag 29. mai 2013

 • 20:00 OPERAMINTS / Elektronisk Jam | Festspill & NattJazz SPESIAL med selveste NO STATES live, Cafe Opera

  Det blir Elektronisk og det blir Jam, og på toppen av det hele så gjester den høyt elskede YAPeren No States omsider Bergen med en aldri så liten mini konsert. Eirik Moberg, Ketil Mosnes & Fredrik Saroea hiver seg på, og hei – pakk ned 909en, MS-20en, Monotronen eller Bebot appen du også og bli med på leken! Sees oppe fra 20:00 til 23:30 og nede fra 23:00 til de sene timer.

Onsdag 22. mai 2013

 • 20:00 Poesidigg/Operamints med Fredrik Nyberg, Holck leser Ådland og Unnveig Aas., Cafe Opera

  Poesidigg stiller med ellevill lineup: Fredrik Nyberg flyr inn fra Sverige, leser og samtaler. Cesilie Holck leser fra Vemund Solheim Ådlands splitter nye diktsamling og Unnveig Aas spiller noen låter. Og så blir alt kokeliko, med Fredrik Saroea og undertegnede bak musikkspakene. Vår og poesi i Bergen. Kan det bli bedre? Kom ut neste onsdag!

Onsdag 8. mai 2013

Onsdag 24. april 2013

Onsdag 19. desember 2012

Onsdag 12. desember 2012

 • 20:00 Poesidigg med Dale, Hatløy og Kirketeig!, Cafe Opera

  Nå er det jul igjen! Poesidigg og Operamints avslutter året med brask og bram og inviterer lokale poeter til å møte norges største og mest lydhøre og feststemte publikum. Kjartan Hatløy og Siw-Anita Kirketeig har nylig blitt feiret for sine nyutsluppne samlinger og Hildegunn Dale er en joker fra strilelandet det alltid er en glede å invitere og som trolig vil invitere oss inn i sine nye greier. Denne kvelden blir det også sær musikk, Johannes Bergmark kommer fra Sverige og spiller på sitt …

Onsdag 5. desember 2012

 • 20:00 Operamints: THE OBSERVATORY (SIN) + MOE + SKATEBAARD, Cafe Opera

  Operamints får storfint besøk på onsdag! The Observatory er et helt fantastisk band fra Singapore. Albumet de spilte inn for et år siden hos Jørgen Træen i Duper Studio, låter som en javanesisk versjon av sein Scott Walker. I tillegg kommer No Wave/postpunk-bandet MOE over fjellet fra Oslo. Og alt er GRATIS! Det vil først bli vernissage ved Marie Storaas kl 20, deretter konsert med MOE i andre etage kl 22 og The Observatory i første etage kl 23.30. I tillegg vil det bli DJing ved mannen vi alle …

Onsdag 28. november 2012

 • 20:00 Operamints: Syntax TerrOrkester presenterer nye låter og ny musikkvideo!, Cafe Opera

  Knut Andreas er i full oppkjøring til innspilling av nytt album i Duper neste uke, men kommer først innom Operamints for å gi oss en nedstrippet solo-forsmak på hva vi har i vente. I tillegg blir det premiere på ny musikkvideo på ‘Heilt Kanon’, førstesingelen fra forrige plate/bok Vårsår. Videoen er laget av SJAU! SJAU AS ble stiftet 4. Juni 2012 av David Alræk og Kieran Kolle. SJAU produserer film, foto og tekst. Selskapet produserer både egne idéer og tar oppdrag for andre. Siden oppstarten …