Victoria Cafe og Pub

Morfarmøbler, sofakos, peis og feita musikk. Mat.


Dette har skjedd på Victoria Cafe og Pub…

Lørdag 9. september

Lørdag 25. mars

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – James Brown spesial, Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne måneden blir det James Brown spesial, hvor jeg hyller The Godfather Of Soul. Det blir både hits fra hans enorme katalog, sjeldne versjoner, låter han produserte for andre, samarbeid, og ikke minst noen av de utallige hip hop låtene som har samplet musikken hans.

Lørdag 14. januar

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – Nas spesial, Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne måneden blir det i tillegg Nas spesial, hvor jeg spiller gateklassikere fra Queens-veteranen.

Lørdag 17. desember 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – P-Funk spesial, Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne måneden blir det i tillegg P-Funk spesial, hvor jeg spiller George Clinton og låter som har samplet ham. Det blir alt fra Massive Attack til UGK.

Lørdag 19. november 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – Gang Starr spesial, Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne måneden blir det i tillegg Gang Starr spesial, med det som for mange er selve definisjonen av gatemusikk fra New York på 90-tallet.

Fredag 18. november 2016

 • 19:00 Klangkveld #5: Elida Høgalmen m.m., Victoria Cafe og Pub

  Det er klart for årets Klangkveld! I tillegg til bursdag, feirar me vår nysignering Elida Høgalmen sin aller første singel! Det nye radioprogrammet Nesten Kult lager radiosending, Andreas Høvset (Verdensrommet m.m.) spelar, og Mato Grytten snurrer plater uti dei fine timar. Snakkast på Viccen!

Lørdag 29. oktober 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – Mobb Deep spesial, Victoria Cafe og Pub

  Lørdag 29.oktober inviterer jeg igjen til voksen gangstarapfest på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne måneden blir det i tillegg Mobb Deep spesial, med 90-talls og tidlig 2000-talls New York gate-klassikere.

Lørdag 17. september 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – 2Pac spesial, Victoria Cafe og Pub

  Lørdag 17.september inviterer jeg igjen til voksen gangstarapfest på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne måneden er det 20år siden drapet på 2Pac, og det markeres selvfølgelig med en Pac spesial første halvdel av kvelden.

Lørdag 13. august 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – Reggae spesial, Victoria Cafe og Pub

  Lørdag 13.august inviterer jeg igjen til voksen gangstarapfest på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne gangen blir det i tillegg en reggae spesial første halvdel av kvelden, hvor jeg spiller Jamaicanske favoritter jeg vokste opp med på 80- og 90-tallet.

Lørdag 16. juli 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic – Slick Rick spesial, Victoria Cafe og Pub

  Lørdag 16.juli inviterer jeg igjen til voksen gangstarapfest på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Suga Free til Beanie Sigel. Knusefet rap fra midten av 80-tallet til starten av 2000-tallet. Denne gangen blir det i tillegg en Slick Rick spesial hvor jeg har samlet noen av mine favoritter fra hip hop legenden.

Lørdag 4. juni 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (Jay-Z spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. I juni er det 20 år siden Jay-Z sin albumdebut, og en av mine all-time favorittplater, «Reasonable Doubt» kom ut. Det feirer jeg med en Hov spesial i løpet av kvelden.

Lørdag 21. mai 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (Notorious B.I.G. spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. På lørdag er det i tillegg Nortorious B.I.G. sin bursdag, så det feires selvfølgelig med en Biggie Smalls spesial fra kl.23.00.

Lørdag 16. april 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (Redman spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. Denne gangen blir det i tillegg Redman spesial fra kl.23.00. Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med oss på lørdag.

Lørdag 19. mars 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (Grand Puba spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. Denne gangen blir det i tillegg Grand Puba spesial, hvor jeg hyller den legendariske rapperen og stilikonet med et sett i løpet av kvelden, fra Masters Of Ceremony til Brand Nubian til solokariere. Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med oss på lørdag.

Lørdag 6. februar 2016

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (J Dilla spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. Denne gangen blir det J Dilla spesial, hvor vi hyller den legendariske hip hop produsenten fra Detroit. (Neste uke er det 10 år siden han døde, og på søndag ville han hatt bursdag.) Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med oss på lørdag.

Lørdag 19. desember 2015

 • 23:00 Teddy Touch & Big Paulie på Vic (Heavy D spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en, og denne gangen får jeg besøk av Big Paulie – rett fra Los Angeles. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. I tillegg blir det Heavy D spesial første halvdel av kvelden. Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med oss på lørdag.

Lørdag 14. november 2015

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (UGK spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap på Vic’en . Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. I tillegg blir det UGK spesial første halvdel av kvelden. Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med meg på lørdag.

Lørdag 24. oktober 2015

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (EPMD spesial), Victoria Cafe og Pub

  På lørdag inviterer jeg igjen til voksen gangstarap fra på Vic’en . Som vanlig graver jeg dypt i hip hop arkivet, fra Originoo Gunn Clappaz til Original Flava. I tillegg blir det EPMD spesial første halvdel av kvelden. Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med meg på lørdag.

Lørdag 26. september 2015

 • 23:00 Teddy Touch på Vic (De La Soul spesial), Victoria Cafe og Pub

  Da har tiden kommet for min månedlige THROWBACK kveld på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop og r&b arkivet, fra Compton’s Most Wanted til Jodeci. I tillegg blir det De La Soul spesial første halvdel av kvelden. Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med meg på lørdag.

Lørdag 8. august 2015

 • 23:00 TEDDY TOUCH PÅ VIC (Ice Cube spesial), Victoria Cafe og Pub

  Da har tiden kommet for min månedlige THROWBACK kveld på Vic’en. Som vanlig graver jeg dypt i hip hop og r&b arkivet, fra Compton’s Most Wanted til Jodeci. I tillegg blir det Ice Cube spesial første halvdel av kvelden. Alltid fet stemning når jeg spiller på Vic, så kom innom og fest med meg på lørdag.