Tøyen

bydel i øst


Dette har skjedd på Tøyen…

Torsdag 5. desember 2019

Torsdag 13. desember 2018

 • 18:00 Samisk spillbar, Tøyen

  Kom og spill samiske brettspill på Skatten på Tøyen 13. desember kl. 18:00!
  Her kan du spille masse varianter av de tradisjonelle spillene sáhkku, dablo og tablut. “Nye” spill siden sist er sjøsamisk dablo (cuhkka) og Máze-sáhkku. Hvis du ikke kan spillene er det folk tilgjengelig som kan lære dem til deg.

Torsdag 15. oktober 2015

 • 20:00 Ohnesorg og systemchange, Tøyen

  Norges Sosiale Forum inviterer til minikonsert med gruppa Ohnesorg og visning av kortfilmen vår System Change Not Climate Change 15.oktober kl. 20:00 på Norð & Natt Tøyen.

Søndag 29. september 2013

 • 12:00 Bakgårdssalg på Tøyen, Tøyen

  Vi åpner vår koselige hage i Kjølberggata 1 og holder bakggårdssalg! Her kan du finne en skatt, gjøre et kupp eller bare slappe av med en digg og billig vaffel under de store løvtrærne. Perfekt søndagstur!

Tirsdag 28. mai 2013

 • 18:00 Folkemøte på Tøyen, Tøyen

  Hvorfor flytter så mange fra Tøyen når barna kommer i skolealder?
  Hva kan vi gjøre med nærmiljøet for at flere blir boende?

Lørdag 25. mai 2013

 • 12:00 Vig og Immens vårloppis/bakgårdssalg., Tøyen

  ALT SKAL VEKK I JENS BJELKES GATE 72! Nesten, da. Mesteparten koster penger, noe blir gratis, men ingenting overstiger 150 kroner. Og om humøret mitt, samt været, tillater det, drar jeg skjøteledning ut i bakgården og steker vafler. Ikke i fire timer i strekk da. Hallo lism… Alt vi får inn går uavkortet til en eller annen organisasjon. Har ikke bestemt oss for hva eller hvem ennå. Kom gjerne med forslag. Klokka fire er vi sikkert lei og går inn igjen.

Torsdag 31. januar 2013

 • 16:10 BaBYvandring: Fryd og frykt i Tøyengata, Tøyen

  En vandring i Tøyengata ved formidler Marte Marie Ofstad Frammøte På hjørnet av Jens Bjelkes gate og Tøyengata Mer om BaByvandringene I samarbeid med Oslo Museum inviterer Norsk Form til fire trilleturer med kulturelt påfyll. Bli bedre kjent med Oslos arkitektur og historie. En kunnskapsrik formidler forteller om områdenes arkitektur, omgivelser og historie. Turene er gratis og varer ca. én time. De avsluttes på steder der du har mulighet for å mate og stelle babyen og ta en kaffe eller lunsj.

Søndag 29. juli 2012

Lørdag 28. juli 2012

Lørdag 21. juli 2012

 • 15:00 TØYEN BLOKK FEST med Rap, DJs og grilling på Tøyensenteret, Tøyen

  Efter en uke med Hiphop- og VJ-workshop på Tøyenkontoret bliver det konserter og grilling på torget, hvor ungdommene presenterer videoer og musikk og optreder sammen Cezinando, Paranoid Pat & CJ, Bluebloods og Frøya (Oslo Dub Club). Kl 15 Grill & chill på torget kl 16 Hip Hop Skolen presents… Tøyen All Stars, Cezinando, Paranoid Pat & CJ + Bluebloods. Kl 19 Frøya / Oslo Dub Club Servering av mat og drikke underveis. Åpent for alle og helt gratis!

Lørdag 7. juli 2012

 • 12:00 TøyenHageKlubb, Tøyen

  Vi markerer starten av sommerfeireprosjektet TøyenHageKlubb med åpning av den fysiske fasilitering på torget. Tøyen torgs nye treinnstallasjoner innbyr til å sittes på, hoppes på, klatres på, leses på, drikkes kaffe på, hygges på osv… Litt væravhengig blir det enten toddy eller smoothies og varm suppe eller blingser med noe godt i. I tillegg blir det bl.a. Tre-post-it note verksted (hvor alle kan få tegne og skrive sine ønsker og drømmer for Tøyen, (papp)bybygging, bytte-bibliotek, bålfat og …

Søndag 15. januar 2012

Onsdag 21. desember 2011

 • 20:00 Borggata Pub & Bar synger på siste verset!, Tøyen

  Borggata pub på hjørnet av Borggata og Jens Bjelkes gate vil være en saga blott på den andre siden av årsskiftet. Bygningen skal rives og det er over og ut for vår kjære nabolagspub. Still opp på førjulskonsert med Stephen Ackels onsdag 21. desember kl. 20.

Torsdag 15. desember 2011

 • 16:00 Jul på Tøyen!, Tøyen

  JULETREGANG M/TREKKSPILLMUSIKK GRATIS HJEMMELAGDE PEPPERKAKER, EPLEMUFFINS OG SOLBÆRTODDY MM. GRILLING AV MARSHMALLOWS PÅ ÅPEN FLAMME FORTELLERSTUND

Fredag 9. desember 2011

 • 18:00 Sunturns og Spoon Train inviterer til kjøpefest!, Tøyen

  Hei folkens! Som kjent har Spoon Train i år satt sammen julebandet Sunturns, som gir ut skive med nye og vakre julelåter. Dette gjør vi fordi vi ønsker at pengene dere vanligvis bruker på julegaver skal havne i våre lommer. Bra plan, eller hva? Heldigvis for alle involverte er faktisk cd’en vi har snekra sammen skikkelig fin, så her snakker vi valuta for pengene. Rein valuta under treet i år, folkens! Ok – nok innsalg. Neida. Joda. Det er jo et faktum at det ikke finnes særlig mange platesjapper …

Mandag 29. august 2011

Mandag 22. august 2011

Søndag 29. mai 2011

 • 12:00 Miniøya, Tøyen

  Det blir headbanging, rock og festivalsteming med Miniøya også i 2011. Siste helgen i mai braker det løs med festival for barn og unge i Tøyenparken. Både Ost og Kjex, Datarock, Stella Mwangi, Phaedra og besøk fra Dyreparken i Kristiansand er klare på plakaten. Flere artister kommer, og det blir mye spennende for både store og små under festivalen siste helgen i mai! _ _ _ Miniøya er en egen musikkfestival for barn og unge. Kvalitetsmusikk og store festivalopplevelser skal ikke lenger være …

Lørdag 28. mai 2011

 • 12:00 Miniøya, Tøyen

  Det blir headbanging, rock og festivalsteming med Miniøya også i 2011. Siste helgen i mai braker det løs med festival for barn og unge i Tøyenparken. Både Ost og Kjex, Datarock, Stella Mwangi, Phaedra og besøk fra Dyreparken i Kristiansand er klare på plakaten. Flere artister kommer, og det blir mye spennende for både store og små under festivalen siste helgen i mai! _ _ _ Miniøya er en egen musikkfestival for barn og unge. Kvalitetsmusikk og store festivalopplevelser skal ikke lenger være …

Torsdag 24. september 2009

 • 18:00 Masterprogrammet i koreografi ved Kunsthøgskolen i Oslo presenterer “Site Specific: Mens jeg venter, …, Tøyen

  Koreografi: Elle Sofe Henriksen (2. år master i koreografi) Medskaper: Carina Beatrice Dietrich Dansere: Alesia Tsiasta, Eivind Linn, Ingrid Haakstad, Irene Theisen, Iselin Aamodt Borgan (3. år bachelor i jazzdans og 3. år bachelor i moderne- og samtidsdans) 24. september kl. 14.00 og kl. 18.00 Oppmøte utenfor Tøyenbadet, Helgesensgt. 90, 10 min. før forestillingsstart. Forestillingen foregår ikke inne på Tøyenbadet, men ute i det fri.