Vålerenga Kirke

Vålerenga Kirke


Dette har skjedd på Vålerenga Kirke…

Lørdag 14. desember 2019

 • 14:00 KORET synger Faurés Requiem, og det er jul igjen!, Vålerenga Kirke

  KORET synger og det er jul igjen! – og det for 11. gang. I år fremfører KORET et verk som har fått ord på seg som verdens vakreste: Faurés Requiem. Det er som et lys i vintermørket, et pusterom i førjulsstria. Det blir også sunget spesielt utvalgt julemusikk som garantert setter deg i julestemning.

Søndag 14. oktober 2018

 • 19:00 Veldedighetskonsert med Oslo Vokalensemble, Vålerenga Kirke

  Oslo Vokalensemble inviterer til veldedighetskonsert til inntekt for TV-aksjonen NRK 2018.

  Det er GRATIS inngang, men gi gjerne et bidrag, enten kontant eller via Vipps.

  TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirken Bymisjon prosjektet ‘Mindre alene sammen’. Les mer om årets aksjon her: www.blimed.no

Søndag 29. oktober 2017

 • 19:00 NORSK KORKLANG, Vålerenga Kirke

  I anledning Norsk Komponistforenings 100-årsjubileum feirer åtte forskjellige medlemskor i Norges Korforbund – Oslo og Akershus våre komponister. WOLFGANG PLAGGE ER KONFERANSIER OG PIANIST VED KONSERTEN. Korene du får høre er: Grex Vocalis – Le Voci – Caldera – Cæciliaforeningen – Oslo Damekor – Vox Humana – Choriolis – Tonus.

Fredag 11. desember 2015

Onsdag 19. august 2015

Lørdag 6. juni 2015

 • 19:00 Kor & Orgel, Vålerenga Kirke

  Når sommeren igjen står for dør, inviterer KORET deg inn i et av Oslos vakre klangrom for å skape et lite halt før alt brister i varmen. Det blir en kveldskonsert hvor orgel og kor sammen og vekselsvis vil gi deg en gjenopplevelse av vårens flukt fra mørke mot lys.

Mandag 7. oktober 2013

 • 19:30 Rene stemmer for Rent Vann – Oslo Voices og Unicef, Vålerenga Kirke

  Oslo Voices og dirigent Lars Isdahl har den store glede av å invitere til konsert i Vålerenga kirke der vi skal fremføre blant annet: – R Vaughan Williams: Three Shakespeare Songs – F Martin: Messe für zwei vierstimmige Chöre og dessuten stykker av Arvo Pärt, Egil Hovland, Trond Kverno og Ola Gjeilo. Konserten er gratis, men publikum oppfordres til å donere et valgfritt beløp til Unicef-prosjektet Rent Vann: Fortsatt lever 768 millioner mennesker uten rent drikkevann. Konsekvensene er høyere …

Onsdag 10. juli 2013

Fredag 14. juni 2013

Torsdag 13. juni 2013

Onsdag 12. juni 2013

Onsdag 4. juli 2012

Onsdag 20. juni 2012

 • 17:00 Vålerengaogomegnskogsmidtukeparkpils, Vålerenga Kirke

  Alle de fine underskogerne samles igjen. Denne gangen satser vi på fint vær i parken nedenfor Vålerenga kirke. Om det skulle finne på å regne møtes vi på Galgeberg Corner, men det er selvfølgelig rent hypotetisk. Det blir pent vær. Øl, vin , sjampis, grillings, og godt selskap. Det er selvfølgelig åpent for underskogere som aldri har vært med før, og ta gjerne med en venn, om du føler for det.

Onsdag 22. juni 2011

Søndag 24. oktober 2010

Søndag 17. oktober 2010

 • 12:00 Vålerenga Historielags fotoutstilling., Vålerenga Kirke

  Lørdag og søndag 12-16, holder Vålerenga Historielag fotoutstilling i menighetssalen i Vålerenga Kirke . Det blir salg av Historielagets 2011 kalender som er rikt illustrert med historiske bilder fra bydelen. Det blir også vist historiske filmer og solgt vafler etc.

Lørdag 16. oktober 2010

 • 12:00 Vålerenga Historielags fotoutstilling., Vålerenga Kirke

  Lørdag og søndag kl 12-16, holder Vålerenga Historielag fotoutstilling i menighetssalen i Vålerenga Kirke . Det blir salg av Historielagets 2011 kalender som er rikt illustrert med historiske bilder fra bydelen. Det blir også vist historiske filmer og solgt vafler etc.

Torsdag 3. desember 2009

 • 19:45 Magica Lanterna, Vålerenga Kirke

  Magica Lanterna, kirkekonser med Ronni Le Tekrø; Musikalsk og visuelt i kirkerommet. Dette er en litt annerledes kirkekonsert med fine visuelle virkemidler. Musikken som fremføres beskrives både som overjordisk og tidløs vakker. www1.nrk.no/nett-tv/distrik… Foruten sitt faste band har Ronni Le Tekrø med seg Synnøve Rognlien (vokal) og den 94 år gamle poeten Henry Olstad på resiteringer. Utenom verket Magica Lanterna fremføres materiale fra Synnøve Rognlien sitt album (Kirkelig Kulturverksted). …

Søndag 13. april 2008

 • 19:00 Vårens vakreste eventyr!, Vålerenga Kirke

  Canticum, et av Oslos ledende ensembler Inviterer deg til å gå våren i møte med noen av Johan Sebastian Bachs vakreste verk. Sammen med et profesjonelt orkester og flere av de dyktigste solistene i Norge, som sopran Ebba Rydh og tenor Mathias Gillebo, blir dette en stemningsfull time mens vi venter på sol og sommer. Verk som Komm Jesu Komm og Actus Tragicus blir å høre på konserten, alt under ledelse av dirigent Per Kristian Amundrød. Skal du velge deg en konsert i vår, kom på denne!

Søndag 14. oktober 2007