Perez

Tromsøs minste, men definitivt et av de beste utesteder i den kulturelle høyborgen; Nordbyen.
De serverer byens beste kaffe og har et godt frokost/lunsj tilbud, der du bl.a får egg, bacon og bønner tilberedt i toastjern (!) og har et lite men ekslusivt spritutvalg. Perfekt sted å starte fredagskvelden på med noen snitt San Miguel og enkel tapas. Fortereffelig betjening og snille gjester.


Dette har skjedd på Perez…

Fredag 28. desember 2012

 • 22:00 Pistol & Barts tradisjonsrike julekonsert., Perez

  Det blir brennevinsdrikking, trusler om knivstikking og ellers generelt sett god oppførsel når P&B for hundrede år på rad juger romjulen inn med sin tradisjonsrike julekonsert på Perez. Den søte barpiken har til og med lovet å koke sammen litt glühwein, så nå har du ingen flere unnskyldninger til å ikke komme. Gratis er det jaggu og. God jul fra Rudi og Erik. Grrr.

Lørdag 2. mai 2009

 • 22:00 DJ’s Considerate Henry & Hideous Hilde, Perez

  DJ Considerate Henry & DJ Hustlin’ Hideous Hilde tropper opp på Perez lørdag 2. mai, med bagen full av rock ‘n’ roll, soul, gospel, blues og alt annet i mellom som også er herlig! Dette kan rett og slett ikke bli kjedelig. Mvh.

Fredag 1. mai 2009

 • 23:00 Pistol & Bart: Arbeidernes dag, Perez

  Det er tid for Pistol & Barts tradisjonelle Perez-konsert på selveste Arbeidernes dag. Vi inviterer i år som i fjor til en god gammeldags bardisk-konsert på Perez. Vi lover anekdoter, leksjoner i selvkontroll, show-and-tell, doktorsisten, noen gamle og noen helt nye låter. Erik har laget den pene plakaten.

Lørdag 25. april 2009

Lørdag 7. mars 2009

 • 22:00 San Miguel og sprit på Perez, Perez

  Perez selger San Miguel og sprit nå lørdag og i den anledningen har de booket inn den freshe dj´en Lepetitgarcon. Kjent for sine sprell med SirJørn og andre folk. Kommer til å overraske med ny og gammel frisk musikk!

Lørdag 20. desember 2008

 • 22:00 LePetitGarcon svinger inn Julen, Perez

  Lepetitgarcon går dyper inn i nordbyens utelivsjungel og tar turen til Perez der han vil gi folk fin musikk. Forvent alt mulig av musikk, men dubstep og techno blir det desverre ikke rom for denne gangen. Vel møtt

Søndag 26. oktober 2008

 • 12:00 Frokostjazz på Perez, Perez

  Ola spiller tenorsax og Torje spiller kontrabass. Repertoaret består av gamle jazzstandarder, perfekt for sen frokost en søndag formiddag! Gratis inngang! – Men husk å stille klokka tilbake en time natt til søndag

Lørdag 25. oktober 2008

Onsdag 15. oktober 2008

 • 23:00 Cats versus Kitchen Utensils, Perez

  Katter i møte med kjøkkenutstyr kan bli både lek og støy. Hva skjer egentlig i brytningspunktet mellom det myke og det harde? Cats vs Kitchen Utensils består av saxofonist Ola Asdahl Rokkones og slagverker Jon-Eirik Boska, begge bosatt i Tromsø. Musikken er komponert og tonal, men har et stort innslag av improvisasjon. Uttrykket kan minne om frijazz eller samtidsmusikk. Gjennom komposisjonene utforsker duoen klanglige grenseland for sine instrumenter. Gratis inngang!

Lørdag 30. august 2008

 • 23:00 Burlesque med Olaar, Perez

  Etter gårdsdagen preformence med Rudiniko og tusj har olaar blitt full av seg sjæl og gått solo. Kan sees på Perez fra klokken 23

Fredag 29. august 2008

 • 22:00 Pistol&Bart: Femti Spenn, Perez

  Pistol & Bart kommer ut av sommerdvalen og varmer opp til høstens konserter ved å spille litt av det nye materialet sitt. Formatet er bardiskkonsert på Perez, og vi lover en overraskelse eller to, vi lover at de har alt vi trenger av fludium og snacks, og vi lover at vi skal la tamburinen ligge hjemme.

Lørdag 31. mai 2008

 • 21:30 TAIGATR og Vin på Perez, Perez

  Vi roer oss litt ned musikalsk og byr på en aften med mye god lyttemusikk og masse kroppskontakt;) Mmm, deilig!

Fredag 11. april 2008

 • 22:30 Pistol & Bart: Vår, Perez

  Våren er her og undergrundspoesiformidlerne Pistol & Bart skal i velkjent stil synse den inn. Dette blir duoens tredje offisielle forestilling, og de vil fremover opptre fast på Perez en gang i måneden. Konseptuellt kan Pistol & Bart sammenligninges med eksempelvis Odd Børretzen og samarbeidet mellom Jan Erik Vold og Chet Baker. Prosjektet ble dannet av de to vennene Rudi, som har bakgrunn som rockemusiker og Erik som er en nøkkelperson i Tromsøs stadig voksende og fremmadstormende …