Bydel Gamle Oslo

Bydel Gamle Oslo er en historisk bydel i Oslo indre by øst. Bydelen har ca. 49 000 innbyggere og preges av kulturelt og sosialt mangfold.

Bydelen har ansvaret for Områdeløft Tøyen som er en del av den større Tøyensatsingen. Områdeløftet skal bedre levekårene på Tøyen i tråd med befolkningens behov og ønsker. Det innebærer blant annet å ruste opp byrommene, tilby gratis aktivitetsskole og ha utvidede åpningstider på biblioteket.

Bydelsadministrasjonen holder til i Platous gate 16 på Grønland. Her holdes også politiske møter i bydelen.

Sosiale medier
Twitter /BydelGamleOslo
Facebook /BydelGamleOslo
LinkedIn /Bydel Gamle Oslo

Ledige stillinger
Jobb i Bydel Gamle Oslo (Webcruiter)


Dette har skjedd på Bydel Gamle Oslo…

Søndag 13. juni

 • 13:30 Velkommen til en aksjonsdag mot Age-ism, Bydel Gamle Oslo

  En rekke kunstnere er invitert med stunts innen performance, konsert, spoken word, installasjonskunst, fakir show og konsert for å sette fokus på alderdiskriminering i samfunnet vårt og i verden.

  Kunstnere som deltar er: Christian Blandhoel, Kjetil Skøien, Eivind Reierstad, Aurora Sandlilje, Tindran Maire, Sandra Irina Hillestad, Oscar Lazaro Regueiferos Videau, Ali Djabbary, Morten “The Maniac” Narverud og MR Orkester.

Søndag 26. mars 2017

 • 10:00 Garasjesalg, Bydel Gamle Oslo

  Garasjesalg! Møbler, klær, bøker, bilder, spill, blomsterkrukker og vaser, tekstiler, elektronikk, kjøkkenting og enda litt flere ting til salgs for en billig penge.
  Mulig å parkere utenfor eller på parkeringsplass litt lengre opp i gata, og bussen stopper like ved.
  Hjertelig velkommen!
  Send melding om du lurer på noe :-)

Tirsdag 3. mars 2015

Lørdag 15. november 2014

Mandag 9. november 2009

 • 19:30 Åpent møte: Kan Rødt bli et 10 % parti i arbeiderklassen?, Bydel Gamle Oslo

  Etter at Rødt glapp stortingsmandatet har diskusjonen om nødvendige forandringer i partiet skutt fart. For Rødt Arbeiderlag er det store spørsmålet å være et parti som trenger arbeiderklassen, og et parti som er opptatt av arbeiderklassens hverdag. Aslak Sira Myhre og Mimir Kristjanson skrev om Rødts framtid i en kronikk i Klassekampen like etter valget. Hva sier Aslak nå? Innleder: Aslak Sira Myhre Åpent møte, mandag 9.11. kl 1930. Sted: Bydel Gamle Oslo, Platousgt 16, 2.etasje. Arr: Rødt …

Mandag 20. april 2009

 • 19:00 Slaget om offentlig pensjon – hvordan kan vi vinne?, Bydel Gamle Oslo

  I vårens lønnsoppgjør skal offentlig ansattes pensjonsrettigheter tilpasses den nye folketrygden. Om de tilpasses helt i tråd med prinsippene i den nye folketrygden, vil hundretusener av offentlig ansatte miste store summer i pensjon. Tryggheten for en anstendig pensjon vil erstattes med hardt press for å stå lengst mulig i jobben, uansett om du orker. De som har jobber som gjør at de klarer å stå lenge i jobb vil kunne få gullkantede pensjoner. Hvordan kan vi hindre enorme pensjonskutt for de …